Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlőprés, inox, Lancman 35L (nem dönthető)

A víznyomásos prés, mint például a Lancman, egy hatékony eszköz a préselési folyamatokban. A Lancman egy ismert gyártó, amely kiváló minőségű víznyomásos présberendezéseket kínál a borkészítés és más gyümölcslé előállítási folyamatokhoz. A Lancman víznyomásos prés segítségével hatékonyan és megbízhatóan lehet kinyerni a nedvességet és az ízanyagokat a nyersanyagokból, és elősegíti a magas minőségű termékek előállítását.

Kivitel
Nem dönthető
Űrtartalom
35 liter
Gyártó
Lancman
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Részletek

Szőlőprés, inox, Lancman 35L (nem dönthető)

Alapfelszereltség:

  • Az alváz, kosár, fedél AISI 204 rozsdamentes anyagból készül
  • Víznyomással működik
  • Nyomásszabályzó 1-4 bar tartományban
  • 2 fix kerék szállításhoz
  • Szűrőzsák zöld a préseléshez
  • PVC külső zsák
  • Inox, 4 bar
  • Nem dönthető

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 35

Ciksszám: 047-VSX35

Méret (cm): 55x55x96

Súly (kg): 25

Víznyomásos prések használata:

Csatlakoztassuk a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához.

Nyissuk fel a feledelet és helyezzük be a szűrőzsákot.

Öntsük be a darált terméket.

Zárja be a fedelet és húzza meg a zárócsavart.

Rakja a gyűjtőedényt a prés alá és kezdje el a préselést: nyissa kia az A és B jelű szelepet.

Zárja el a B szelepet, nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól.

Préselés befejezése után vagy a nap végén tisztitsa ki hideg vízzel.

Leírás:

A Lancman 35L inox szőlőprés egy kompakt és hatékony készülék, ami ideális választás lehet kisebb termést hozó szőlőültetvények számára. A prés alváza, kosara és fedele AISI 204 típusú rozsdamentes acélból készült, így hosszú élettartamú és könnyen tisztítható.

A készülék víznyomással működik, a nyomást 1-4 bar tartományban lehet szabályozni. Két fix kereke van a könnyebb szállítás érdekében. A préssel együtt kap egy zöld szűrőzsákot és egy PVC külső zsákot is. Ez a modell nem dönthető, ami egyes esetekben korlátozhatja a használati kényelmet.

A Lancman 35L inox szőlőprés használata a következőképpen történik: először is csatlakoztassa a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához. Nyissa ki a fedelét és helyezze be a szűrőzsákot. Öntse be a darált szőlőt, majd zárja le a fedelét és húzza meg a zárócsavart. Helyezze a gyűjtőedényt a prés alá, majd nyissa ki az A és B jelű szelepeket, hogy elkezdje a préselést.

Amikor befejezte a préselést, zárja el a B szelepet és nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Tisztítsa meg a prés kosarát a maradék szőlőtől. Préselés befejezése után, vagy a nap végén tisztítsa ki a készüléket hideg vízzel.

A Lancman 35L inox szőlőprés műszaki adatai: 35 literes űrtartalom, 55x55x96 cm méret, 25 kg súly, cikkszáma pedig a 047-VSX35.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
047-VSX35
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek