Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlőprés, inox, Lancman 55L (nem dönthető)

A víznyomásos prés, mint például a Lancman, egy hatékony eszköz a préselési folyamatokban. A Lancman egy ismert gyártó, amely kiváló minőségű víznyomásos présberendezéseket kínál a borkészítés és más gyümölcslé előállítási folyamatokhoz. A Lancman víznyomásos prés segítségével hatékonyan és megbízhatóan lehet kinyerni a nedvességet és az ízanyagokat a nyersanyagokból, és elősegíti a magas minőségű termékek előállítását.

Kivitel
Nem dönthető
Űrtartalom
55 liter
Gyártó
Lancman
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Részletek

Szőlőprés, inox, Lancman 55L (nem dönthető)

Alapfelszereltség:

  • Az alváz, kosár, fedél AISI 204 rozsdamentes anyagból készül
  • Víznyomással működik
  • Nyomásszabályzó 1-4 bar tartományban
  • 2 fix kerék szállításhoz
  • Szűrőzsák zöld a préseléshez
  • PVC külső zsák
  • Inox, 4 bar
  • Nem dönthető

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 55

Ciksszám: 047-VSX55

Méret (cm): 60x60x96

Súly (kg): 35

Víznyomásos prések használata:

Csatlakoztassuk a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához.

Nyissuk fel a feledelet és helyezzük be a szűrőzsákot.

Öntsük be a darált terméket.

Zárja be a fedelet és húzza meg a zárócsavart.

Rakja a gyűjtőedényt a prés alá és kezdje el a préselést: nyissa kia az A és B jelű szelepet.

Zárja el a B szelepet, nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól.

Préselés befejezése után vagy a nap végén tisztitsa ki hideg vízzel.

Leírás:

A Lancman 55L inox szőlőprés rendkívül hatékony és erős eszköz, ami minden igényt kielégítő választás a közepes méretű szőlőültetvények számára. Az AISI 204 típusú rozsdamentes acélból készült alváz, kosár és fedél gondoskodik a hosszú élettartamról és könnyű tisztíthatóságról.

A prés víznyomással működik, a nyomást 1-4 bar között lehet szabályozni. A készüléket két fix kerék segíti a könnyebb szállíthatóságban. A zöld szűrőzsák és a PVC külső zsák része az alapfelszereltségnek. Ez a modell nem dönthető, amely néhány felhasználó számára korlátozhatja a használati kényelmet.

A Lancman 55L inox szőlőprés használata egyszerű. Csatlakoztassa a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához. Ezután nyissa fel a fedelét, és helyezze be a szűrőzsákot. Öntse bele a darált gyümölcsöt, majd zárja be a fedelét és húzza meg a zárócsavart. Helyezze a gyűjtőedényt a prés alá, és nyissa ki az A és B jelű szelepeket a préselés megkezdéséhez.

Miután befejezte a préselést, zárja be a B szelepet, és nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe, és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól. A préselés befejezése után, vagy a munkanap végén tisztítsa ki a készüléket hideg vízzel.

A Lancman 55L inox szőlőprés műszaki adatai a következők: 55 literes űrtartalom, 60x60x96 cm méret, 35 kg súly. A termék cikkszáma a 047-VSX55.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
047-VSX55
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek