Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlőprés, inox, Lancman 80L (nem dönthető)

A víznyomásos prés, mint például a Lancman, egy hatékony eszköz a préselési folyamatokban. A Lancman egy ismert gyártó, amely kiváló minőségű víznyomásos présberendezéseket kínál a borkészítés és más gyümölcslé előállítási folyamatokhoz. A Lancman víznyomásos prés segítségével hatékonyan és megbízhatóan lehet kinyerni a nedvességet és az ízanyagokat a nyersanyagokból, és elősegíti a magas minőségű termékek előállítását.

Kivitel
Nem dönthető
Űrtartalom
80 liter
Gyártó
Lancman
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Részletek

Szőlőprés, inox, Lancman 80L (nem dönthető)

Alapfelszereltség:

  • Az alváz, kosár, fedél AISI 204 rozsdamentes anyagból készül
  • Víznyomással működik
  • Nyomásszabályzó 1-4 bar tartományban
  • 2 fix kerék szállításhoz
  • Szűrőzsák zöld a préseléshez
  • PVC külső zsák
  • Inox, 4 bar
  • Nem dönthető

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 80

Ciksszám: 047-VSX80

Méret (cm): 60x60x118

Súly (kg): 40

Víznyomásos prések használata:

Csatlakoztassuk a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához.

Nyissuk fel a feledelet és helyezzük be a szűrőzsákot.

Öntsük be a darált terméket.

Zárja be a fedelet és húzza meg a zárócsavart.

Rakja a gyűjtőedényt a prés alá és kezdje el a préselést: nyissa kia az A és B jelű szelepet.

Zárja el a B szelepet, nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól.

Préselés befejezése után vagy a nap végén tisztitsa ki hideg vízzel.

Leírás:

A Lancman 80L inox szőlőprés kimagasló minőségű, erős és hatékony műszaki eszköz, mely ideális választás nagyobb szőlőültetvények számára. Az alváz, kosár és fedél AISI 204 típusú rozsdamentes acélból készült, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot.

A prést víznyomás hajtja, a nyomást pedig 1-4 bar között lehet szabályozni. A készülék két fix kerékkel rendelkezik a könnyebb mozgathatóság érdekében. A zöld szűrőzsák és a PVC külső zsák az alapfelszereltség részét képezi. Ez a modell nem dönthető.

A Lancman 80L inox szőlőprés használata egyszerű és felhasználóbarát. Csatlakoztassa a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához. Nyissa fel a fedelét, és helyezze be a szűrőzsákot. Töltse meg a présedényt a darált gyümölccsel, majd zárja be a fedelét és húzza meg a zárócsavart. A préselés megkezdéséhez helyezze a gyűjtőedényt a prése alá és nyissa ki az A és B jelű szelepeket.

Amikor befejezte a préselést, zárja be a B szelepet, és nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe, és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól. A munka befejezése után, vagy a nap végén, tisztítsa ki a készüléket hideg vízzel.

A Lancman 80L inox szőlőprés műszaki adatai a következők: 80 literes űrtartalom, 60x60x118 cm méret, 40 kg súly. A termék cikkszáma a 047-VSX80.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
047-VSX80
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek