Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszivattyú, Rover

A Rover BE és CE típusú szivattyúk bronz fejjel és bronz járókerékkel rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A Rover Novax szivattyúk rozsdamentes acélból készülnek és kívül-belül bevonatot kapnak, ami ellenáll az időjárásnak és a korróziónak. Ezek az utóbbiak élelmiszeripari minősítéssel is rendelkeznek, így élelmiszer-feldolgozó üzemekben is használhatók. 


1termék 11

Rover Pompe gyártó

A Rover Pompe az egyik vezető szivattyúgyártó vállalat Olaszországban, amely világszerte ismert az általa gyártott magas minőségű, megbízható és hatékony szivattyúkról.

A Rover Pompe által gyártott borszivattyúk különösen népszerűek. Ezek a szivattyúk kiváló pontossággal és precizitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy az anyagokat nagyon pontosan szállítsák, miközben minimálisra csökkentik az anyagok kontaminációját és a szennyezés lehetőségét. A Rover Pompe borszivattyúk különösen alkalmasak az erős és agresszív anyagok, például savak és lúgok szállítására.

Magas minőségű szivattyúk:

A Rover Pompe szivattyúi jellemzően magas minőségű anyagokból készülnek, és az általuk alkalmazott technológiák és tervezési elvek miatt hosszú élettartammal és alacsony karbantartási költségekkel rendelkeznek. A vállalat által kínált termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a vásárlók a saját specifikus igényeikhez igazítsák a szivattyúkat, és azok a megfelelő teljesítményt és hatékonyságot nyújtsák a különböző iparágakban és alkalmazási területeken.