Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Boradagoló

Termékismertető

A boradagoló egy praktikus eszköz, mely segítségével pontos mennyiségű bort tudunk szervírozni anélkül, hogy cseppentenénk. Ideális eszköz vendéglátóhelyekre, borozókba és otthoni használatra is, ahol fontos a pontos adagolás és a tiszta környezet. A boradagoló segítségével csökkenthető a bor pazarlása, és javítható a szerviz minősége.Leírás

A boradagoló gép az automata boradagolók kategóriájába tartozik, amelyeket a borászatokban és borkereskedésekben használnak. Az eszköz célja, hogy pontosan mérje a bor adagját, amelyet hordóba, tartályba, üvegbe vagy palackba töltünk.

A boradagoló gép általában egy mérőtartályt használ, amelybe a bort öntjük. Ezután a gép pontosan beállított mennyiségű bort adagol az üvegbe vagy palackba. A mérőtartály lehet manuális vagy automata, és a borászatok általában a termelési igényeknek megfelelően választják ki.

A boradagoló gépeknek számos előnye van. Először is, lehetővé teszik a bor pontos adagolását, ami nagyon fontos a borkereskedésekben és azokban a borászatokban, ahol az üvegezett bor mennyiségének szabályozása szükséges. Másodszor, az eszköz segítségével jelentősen csökkenthető a bor pazarlása, hiszen a pontos adagolás miatt nem lesz túl sok bor a palackban. Harmadszor, a boradagoló gépek általában könnyen használhatók és karbantarthatók, ami javítja az üzem hatékonyságát és megnöveli a termelési kapacitást.

Összességében a boradagoló gépek nagyon hasznos eszközök a borászatokban és borkereskedésekben, amelyek javítják az üzem hatékonyságát és csökkentik a bor pazarlását.