Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Felhordó és válogató asztal

Termékismertető

Felhordó és válogató asztalok jelentik a minőségi borászat és bortermelés alapját. Ezek az eszközök általában ott kerülnek használatba, ahol a szőlőt kézzel szüretelik és válogatják, majd az érlelési és feldolgozási folyamatok követik. A kézi szüretelés a borászati hagyományokat és a művészetet tükrözi, melynek során a borászok csak a legjobb minőségű szőlőfürtről szüretelnek, majd a felhordó és válogató asztalokon tovább nemesítik az alapanyagot. Ez a módszer garantálja a végső termék, a bor kivételes minőségét.


15termék
 

Hol használják a felhordó szalagokat?

A szőlőtermesztés és feldolgozás során elengedhetetlen az a minőségi kontroll, amit a felhordó asztalok biztosítanak. Ezek az innovatív eszközök nem csak az átfolyó vízzel vagy permetezővel történő mosást teszik könnyebbé, de a gyümölcsök szemrevételezésében is óriási segítséget nyújtanak. Megkönnyítik, hogy a rossz, túlérett vagy rothadó szőlőszemek, esetleges szárak és egyéb szennyeződések ki legyenek szűrve a további feldolgozás előtt.

A felhordó asztalok használatának köszönhetően, Önnek lehetősége nyílik arra, hogy csak a legkiválóbb minőségű szőlőt használja fel termékei előállításához. Ennek eredményeképpen a végtermék, legyen az bor, pezsgő, szőlőlé, vagy más szőlőből származó termék, mindig a legmagasabb színvonalat képviseli. Az asztalokon könnyedén és hatékonyan távolíthatók el a szennyeződések, így garantáltan nem kerülnek a feldolgozásba, amelyek ronthatnák a végtermék minőségét.

A felhordó asztalok rendkívül könnyen használhatók, így a szőlőfeldolgozás folyamata sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz. Ráadásul ezek az eszközök jelentős mértékben csökkentik a szőlőfeldolgozás során felmerülő munkaidőt és energiát, ami hozzájárul a termelési költségek csökkentéséhez is.

A felhordó asztalok olyan eszközök, melyek nélkülözhetetlenek a szőlőfeldolgozásban. Segítségükkel a szőlőből készült termékek mindig a legmagasabb minőséget képviselik, amely elengedhetetlen a piaci versenyben való sikeres részvételhez.

Mire jó a válogató asztal?

A válogató asztalok kulcsszerepet töltenek be a szőlőfeldolgozás folyamatában. Használatukkal a tisztított és darabolt szőlő további feldolgozása válik hatékonyabbá és minőségibbé. A szőlődarabokat a válogató asztalra helyezik, ahol precízen szemrevételezhetők, és könnyedén kiszűrhetők az esetleges nem megfelelő vagy sérült gyümölcsök.

Az így megválogatott szőlődarabokból biztos lehet abban, hogy csak a legjobb minőségű gyümölcs kerül további feldolgozásra. Legyen szó préselésről vagy erjesztésről, a válogató asztalok használatával minden előkészített szőlődarab a lehető legjobb alapanyagot jelenti a következő feldolgozási lépéshez.

A felhordó és válogató asztalok együttes használata az a különbségtétel, ami a borászoknak lehetővé teszi, hogy igazán kiemelkedő minőségű borokat állítsanak elő. Ezzel megakadályozható, hogy rossz minőségű szőlők bekerüljenek a feldolgozási folyamatba, ami jelentős hatással lehet a végső termék minőségére.

A válogató asztalok hozzájárulnak a borászat hatékonyságának növeléséhez, a minőségi kontroll erősítéséhez, és a bor végül valóban kiváló minőségű lesz.