Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Cimkézőgép, Flexlabeller (Classic PE-Q)

Kínálatunkban megtalálhatóak kiváló minőségű Flexlabeller címkézőgépek, amelyek ideálisak a termékek professzionális és hatékony címkézéséhez. A címkéző gépek könnyű használatot és precíz címkézést biztosítanak.

Teljesítmény
200 db/h
Kivitel
Kézi
Súly
14 kg
Gyártó
Stellin
Szállítási költség
2 600 Ft
Részletek

Cimkézőgép, Flexlabeller (Classic PE-Q)

Méret (mm): 360x500x350

Súly (kg): 12,1

Csomagolási méret (mm): 380x540x400

Csomagolási súly (kg): 14

Teljesítmény (db/h): 200

Kis méretű, szögletes üvegek címkézéséhez.

Leírás:

Kis méretű, szögletes üvegek címkézéséhez ideális választás a Flexlabeller (Classic PE-Q) cimkézőgép. Ez a kompakt eszköz kiváló minőségű és megbízható teljesítményt nyújt, amely megkönnyíti a termékek pontos és hatékony címkézését.

A cimkézőgép méretei 360x500x350 mm, amely lehetővé teszi a könnyű elhelyezést és mozgatást a munkaterületen. Az eszköz rendkívül könnyű, mindössze 12,1 kg súlyú, így könnyedén kezelhető és szállítható.

A Flexlabeller cimkézőgép csomagolási mérete 380x540x400 mm, és csomagolási súlya 14 kg. Ez a kompakt csomagolás lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást, minimalizálva a helyigényt és a logisztikai költségeket.

A cimkézőgép teljesítménye 200 címke felhelyezésére óránként. Ez a megfelelő sebességű működés biztosítja a hatékony termelést és a gyártási folyamatok zavartalan működését. Az automatikus címkeadagoló rendszer és a precíz címkézési mechanizmus gondoskodik arról, hogy minden üveg pontosan és egyenletesen legyen címkézve.

A Flexlabeller (Classic PE-Q) cimkézőgép tökéletes választás olyan kis méretű, szögletes üvegek címkézéséhez, amelyek pontos és professzionális megjelenést igényelnek. A könnyű kezelhetőség, a kompakt méretek és a megbízható teljesítmény kombinációja kiemeli ezt az eszközt a piacon. Bármilyen kis üvegekkel dolgozó vállalkozás számára, ahol a címkeadagolás precizitása és megbízhatósága fontos, a Flexlabeller (Classic PE-Q) cimkézőgép a legjobb választás.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
Classic_PE-Q
Tömeg:
14 kg/db