Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gumidugó, 6-os (5l-es demizsonhoz)
Gumidugó, 6-os (5l-es demizsonhoz)
147 Ft 
140 Ft

Gumidugó, 6-os (5l-es demizsonhoz)

A gumidugó ideális választás demizsonok hermetikus lezárásához. Az élelmiszeripari gumi anyagból készült dugó rugalmas, könnyen használható és biztosítja az italok frissességének megőrzését a demizsonban. A kúp formájú kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a demizson szájához és megakadályozza a levegő és a szennyeződések bejutását. Tökéletes megoldás borászati és egyéb erjesztési folyamatokhoz, ahol fontos a tartály szoros és higiénikus lezárása.

Méret
25/32x30 mm
Kivitel
Műanyag
Űrtartalom
5 liter
Súly
0,1 kg
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 70 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 7 Ft
140 Ft
147 Ft 
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Gumidugó 6-os (5L-es demizsonhoz)

Műszaki adatok:

Legnagyobb átmérő: 32 mm

Legkisebb átmérő: 25 mm 

Magasság: 30 mm

Dugó anyag: élelmiszeripari gumi

Használható: 5 literes demizsonhoz

Forma: Kúp

Leírás:

A 35-ös méretű gumidugó ideális választás 5 literes űrtartalmú demizsonok lezárására. Kúp formájú kialakítása biztosítja, hogy tökéletesen és hermetikusan illeszkedik a demizson szájához, így a benne tárolt italok maximális védelmet élveznek a külső szennyeződésekkel és a levegővel szemben. A dugó legnagyobb átmérője 32 mm, a legkisebb átmérője pedig 25 mm, és magassága 30 mm, így pontosan illeszkedik az 5 literes demizsonokhoz és biztonságosan lezárja azokat.

A dugó anyaga élelmiszeripari gumi, melynek köszönhetően kiválóan alkalmazható élelmiszerek, így például borok és egyéb folyadékok tárolására is. Az élelmiszeripari gumi nem reagál az italokkal, így nem változtatja meg azok ízét, és nem szennyezi a tartalmat. Rugalmasságának köszönhetően a gumidugó könnyen alkalmazható és eltávolítható, miközben erős és tartós lezárást biztosít.

A 35-ös méretű gumidugó kiváló és megbízható választás 5 literes demizsonok lezárására. Az élelmiszeripari gumi anyaga biztosítja, hogy az italok minősége megőrződjön, és hosszú távú, biztonságos tárolást tegyen lehetővé. Az italok így frissességüket és ízvilágukat megőrizve maradnak, a gumidugó pedig egy rendkívül praktikus és hatékony megoldást kínál minden házi borász és egyéb italokat tároló személy számára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
18020f
Tömeg:
100 g/db
Hasonló termékek