Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Keverők

A borkeverő gép egy olyan készüléktípus, amely a bor és más folyadékok folyamatos irányított keverésére használható. A piacon számos különböző modell és márka létezik a borkeverőgépekből, de alapvetően mind ugyanúgy működik. A borkeverőgép használatához egyszerűen csak töltse a bort a tartályba és fönntről helyezze be a keverőt, vagy a tartály oldalán található erre kialakított lyukon helyezze be a keverőszárat.


3termék 13

Cefrekeverő előnye és működése:

Az automata cefre keverő olyan berendezés, amely a borászati folyamat során segít az alapanyagok keverésében. A berendezés a cefrét keveri, azaz összekeveri a mustot és a héjat, hogy a kívánt szín és ízanyagok kialakuljanak a borban.

Az automata cefre keverők általában rozsdamentes acélból készülnek, és két kerekes vagy lánctalpas szerkezet segítségével mozognak. A keverő tartályának felső részén egy betöltő nyílás található, amelyen keresztül a szükséges mennyiségű mustot és héjat adagolják a berendezésbe. A tartály alján található keverőlapátok segítségével a cefre folyamatosan keveredik, ami elengedhetetlen az egyenletes fermentációhoz és a jó minőségű bor elkészítéséhez.

Az automata cefre keverők nagy előnye, hogy megnövelik a hatékonyságot és csökkentik a munkaerőigényt a borászatokban. A keverési folyamat gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint ha azt manuálisan végeznék. Az automata cefre keverők azonban általában nagyobb beruházást igényelnek, mint a hagyományos keverők.