Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gyümölcsprés, Lancman 120L + feltöltőcsonk (festett alváz)

A víznyomásos prés egy olyan berendezés, amely víznyomás segítségével végzi a préselési folyamatot. Ez a módszer hatékonyan kinyeri a nedvességet és az ízanyagokat a nyersanyagból, például a szőlőből vagy más növényi anyagokból.

Kivitel
Festett alváz (feltöltőcsonk)
Űrtartalom
120 liter
Súly
76 kg
Gyártó
Lancman
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Részletek

Gyümölcsprés, Lancman 120L + feltöltőcsonk (festett alváz)

Alapadatok:

  • 3 bar
  • Festett alváz, a kosár és a fedél AISI 304 rozsdamentes anyagból készül
  • Víznyomással működik
  • Dönthető
  • 2 fix és 2 forgózsámolyos kerék szállításhoz
  • Szűrőzsák zöld a préseléshez
  • PVC külső zsák
  • Fedélen 6/4" átmérőlyű feltöltő csonk (szőlőhöz nem ajánlott)

Műszaki adatok:

Cikkszám: 047-VSPX120PLUS

Kivitel: festett alváz, rozsdamentes kosár

Űrtartalom (l): 120

Méret (cm): 80x87x130

Súly (kg): 76

Víznyomásos prések használata:

Csatlakoztassuk a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához.

Nyissuk fel a feledelet és helyezzük be a szűrőzsákot.

Öntsük be a darált terméket.

Zárja be a fedelet és húzza meg a zárócsavart.

Rakja a gyűjtőedényt a prés alá és kezdje el a préselést: nyissa kia az A és B jelű szelepet.

Zárja el a B szelepet, nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól.

Préselés befejezése után vagy a nap végén tisztitsa ki hideg vízzel.

Leírás:

A Lancman 120L gyümölcsprés festett alvázzal és feltöltőcsonkkal egy rendkívül praktikus és hatékony eszköz a gyümölcsök feldolgozásához. Az alváz festett kivitelű, míg a kosár és a fedél AISI 304 rozsdamentes acélból készült, így a készülék időtálló és könnyen tisztítható. A készülék 3 bar nyomással működik, víznyomás segítségével, ami energiatakarékos és hatékony préselést tesz lehetővé.

A gyümölcsprés rendkívül könnyen mozgatható, 2 fix és 2 forgózsámolyos keréknek köszönhetően. A készülék dönthető, ami megkönnyíti a használatot és a tisztítást. A zöld szűrőzsák és a PVC külső zsák a standard felszereltség részét képezi.

A gyümölcsprés fedelén található egy 6/4" átmérőjű feltöltő csonk, ami ideális a gyümölcsök gyors és könnyű betöltésére. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez a funkció nem ajánlott a szőlő présléséhez.

A Lancman 120L gyümölcsprés használata egyszerű. Csatlakoztassa a tömlőt a préshez és a vezetékes víz csapjához, majd nyissa fel a fedelét és helyezze be a szűrőzsákot. Ezután öntse be a darált terméket, majd zárja be a fedelét és húzza meg a zárócsavart. Helyezze a gyűjtőedényt a prés alá, majd nyissa ki az A és B jelű szelepeket a préselés megkezdéséhez.

Amikor befejezte a préselést, zárja el a B szelepet és nyissa ki a C jelű vízleengedő csapot. Döntse a kosarat vízszintes helyzetbe és tisztítsa meg a maradék szárazanyagtól. Préselés befejezése után vagy a nap végén tisztítsa ki a készüléket hideg vízzel.

A Lancman 120L gyümölcsprés műszaki adatai a következők: festett alváz, rozsdamentes kosár kivitel, 120 literes űrtartalom, 80x87x130 cm méret és 76 kg súly. A termék cikkszáma a 047-VSPX120PLUS.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
047-VSPX120PLUS
Tömeg:
76 kg/db
Hasonló termékek