Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Locsoló tömlő, NTS Orange

Termékismertető

Az NTS Orange locsolótömlő egy prémium minőségű eszköz, amely kiválóan megfelel az összes kerti öntözési igénynek. Egyedülálló NTS technológiával készült, amely garantálja, hogy a tömlő nem csavarodik össze vagy hajlik meg, ezáltal folyamatos vízáramlást biztosít. Az élénk narancssárga szín hozzáadott látványosságot biztosít, miközben a tömlő rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Az NTS Orange tömlővel a kerti munkák egyszerűbbek és élvezetesebbek lesznek.Az NTS Orange locsolótömlőről

Az NTS Orange locsolótömlő a legújabb technológiákat ötvözi a legjobb kerti munkaeszközzé. A prémium minőségű kialakítás gondoskodik arról, hogy ez a tömlő mindig ott legyen, amikor a legnagyobb szükség van rá, legyen szó a virágok gyönyörű virágzásának fenntartásáról, vagy az otthoni veteményes öntözéséről.

Az NTS technológia azt jelenti, hogy a tömlő nem csavarodik össze, nem hajlik meg, és mindig optimális víznyomást biztosít, anélkül, hogy károsítaná a növényeket vagy kiszárítaná a talajt. Ez a folyamatos vízáramlás azt jelenti, hogy a tömlő mindig készen áll a munkára, anélkül, hogy aggódnia kellene a szivárgások miatt, amelyek csökkenthetik a nyomást és veszélyeztethetik a növények egészségét.

Az élénk narancssárga szín nemcsak a kertben való könnyű észlelhetőséget biztosít, hanem hozzáadott stíluselemként is szolgál. De az NTS Orange tömlő nem csak jól néz ki, hanem rendkívül tartós is. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a gyakori használatnak, így a tömlő éveken át megbízhatóan működik.

Az NTS Orange locsolótömlő a tökéletes választás mindenki számára, aki egy megbízható, tartós és stílusos eszközt keres a kerti öntözéshez. Ez a tömlő egyszerűvé és élvezetessé teszi a kerti munkálatokat, miközben gondoskodik a kertjéről és fenntartja annak szépségét.

Hogyan használjam NTS Orange tömlőt?

Az NTS Orange tömlő használata egyszerű és hatékony. Íme néhány lépés, amit követhet:

  1. Csatlakoztassa a tömlőt a csaphoz: Az NTS Orange tömlőt könnyedén csatlakoztathatja a kerti csaphoz. Győződjön meg róla, hogy a tömlő végét jól rögzítette a csaphoz, hogy elkerülje a szivárgást.

  2. Igazítsa be a víznyomást: Az NTS Orange tömlő lehetővé teszi a víznyomás finomhangolását a csapon. Állítsa be a kívánt nyomást a különböző öntözési feladatokhoz. Például, ha finom esőzést szeretne létrehozni a virágai számára, állítsa alacsonyabbra a nyomást. Nagyobb nyomás szükséges lehet a gyep öntözéséhez vagy a járdák lemosásához.

  3. Használjon locsolófejet vagy szórófejet: Az NTS Orange tömlő a legtöbb standard locsolófejjel vagy szórófejjel kompatibilis. Válassza ki azt, amelyik legjobban megfelel az öntözési igényeinek.

  4. Tartsa kézben a tömlőt: Az NTS technológia azt jelenti, hogy a tömlő nem csavarodik össze, és nem hajlik meg, így könnyű vele dolgozni. Ha azonban a tömlő hosszú, tekerje fel a nem használt részt, hogy még könnyebb legyen a kezelése.

  5. Locsoljon: Vigyen vizet a kert minden részébe, ahol szükség van rá. Az NTS Orange tömlő tökéletes a különböző öntözési feladatokhoz, az egyszerű öntözéstől a növények mélyebb locsolásáig.

  6. Tisztítsa meg és tárolja száraz helyen: Miután befejezte az öntözést, zárja el a vizet a csapon, majd engedje ki a felesleges vizet a tömlőből. Tisztítsa meg a tömlőt szükség szerint, és tárolja száraz, napfénytől védett helyen.