Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Tömlő

Termékismertető

A tömlő egy hajlékony cső, amelyet arra használnak, hogy vizet szállítsanak egyik helyről a másikra. Gyakran használják a kertekben a növények öntözésére vagy medencék és tavak feltöltésére. A tömlőket az iparban is használják, például autómosásra vagy a víz egyik tartályból a másikba való szivattyúzására. Különböző anyagokból készülnek, többek között gumiból, műanyagból és fémből. A legelterjedtebb tömlőfajta a kerti tömlő, amely általában gumiból vagy PVC-ből készül. A kerti tömlők különböző hosszúságban és átmérőben kaphatók a különböző igényeknek megfelelően. A tömlők különböző színekben is kaphatók, például zöld, fekete és piros színben.

Fitt vállalat:

A Fitt egy olaszországi vállalat, amely magas minőségű tömlőket és csatlakozókat gyárt. A Fitt termékei különböző iparágakban, például kertészeti, mezőgazdasági és ipari területeken használhatók.

A Fitt tömlők kiváló minőségű anyagokból, például PVC-ből, TPE-ből vagy gumi-ból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet a szélsőséges környezeti hatásokkal szemben. A tömlők nagyon könnyűek és rugalmasak, így kényelmesen használhatók a kertben, mezőgazdasági területeken vagy ipari környezetben.

A Fitt tömlők számos típusa közül választhatunk, attól függően, hogy milyen feladatra használjuk őket. Vannak kerti tömlők, amelyek alkalmasak locsoláshoz vagy permetezéshez, valamint ipari tömlők, amelyeket például nyomás alatt álló folyadékok vagy gázok szállítására használnak. Emellett a Fitt kínálatában megtalálhatók speciális tömlők is, például tűzálló, olajálló, vagy éppen vegyi anyagoknak ellenálló tömlők.

A Fitt csatlakozók nagy rugalmasságot és tartósságot biztosítanak. A csatlakozók egyik legnagyobb előnye, hogy kompatibilisek a legtöbb tömlővel, így nem kell aggódni a kompatibilitási problémák miatt. A csatlakozók számos méretben és típusban kaphatók, így bármilyen feladathoz megtalálhatjuk a megfelelő típust.

Összességében a Fitt tömlők és csatlakozók kiváló minőségű termékek, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a kertészeti, mezőgazdasági és ipari területeken egyaránt.