Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Locsoló tömlő, Yoyo

Termékismertető

A YOYO locsolótömlő egy innovatív, összecsukható tömlő, amely kis helyen elfér, mégis nagy teljesítményt nyújt a kerti öntözés során. Könnyű súlya és kompakt mérete miatt kényelmesen használható és tárolható. A rugalmas anyaga révén könnyen nyúlik, és a használat után azonnal visszaáll eredeti, kompakt formájára. A YOYO tömlő tökéletes választás a praktikus és hatékony kerti öntözéshez.A YOYO locsolótömlőről

A YOYO locsolótömlő új mércét állít fel a kerti eszközök világában. Ez az innovatív és funkcionális termék az öntözés minden igényét kielégíti, miközben a legmagasabb minőségi normáknak is megfelel. A YOYO összecsukható designja lehetővé teszi, hogy a tömlő szinte bármilyen helyen elférjen, így azok számára is ideális megoldást kínál, akiknek korlátozott a tárolóhelyük.

A tömlő különleges anyaga és felépítése révén rendkívül rugalmas, könnyen használható és ellenáll az összegabalyodásnak. Használat során képes hosszában akár négyszeresére is nyúlni, majd a víz kifolyása után azonnal visszaáll eredeti, kompakt formájára. Ez a tulajdonság különösen hasznos olyan nagy kertekben, ahol szükség van a hosszú, rugalmas öntözőrendszerre, de kisebb kertekben és balkonokon is megkönnyíti az öntözést.

A YOYO tömlő összehasonlíthatatlan kényelmet és kiváló teljesítményt nyújt. A könnyű súlyú, hordozható kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, legyen szó akár a kertjéről, akár egy campingről. A YOYO locsolótömlő tökéletes választás mindenki számára, aki értékeli a hatékony, kényelmes és praktikus kerti eszközöket.

Hogyan használjam a YOYO locsolótömlőt?

A YOYO locsolótömlő használata egyszerű és gyors, mivel a termék kiválóan rugalmas és könnyen összehajtható. Először is, csatlakoztassa a tömlő egyik végét a csapon lévő vízforráshoz, míg a másik végét a kívánt öntözőfejhez vagy szórófejhez. Ügyeljen arra, hogy mindkét csatlakozás szorosan és biztonságosan illeszkedjen, hogy elkerülje a vízszivárgást. Amikor bekapcsolja a vizet, a tömlő a belső nyomás növekedésével az eredeti hosszának akár a négyszeresére is képes kinyúlni. Ez lehetővé teszi a nagy területek kényelmes öntözését is. Használat után, a vizet kikapcsolva a tömlő visszahúzódik eredeti, kompakt méretére. Ezt követően a tömlőt könnyedén összegöngyölheti és tárolhatja egy kisebb helyen, például egy kerti szekrényben vagy akár a garázsban. Azonban ne hagyja a tömlőt tartósan napsütésnek kitéve, mert az anyaga idővel károsodhat. A YOYO locsolótömlőt rendszeres használat mellett is ajánlott időnként átöblíteni, hogy megszabaduljon az esetlegesen bent rekedt szennyeződésektől és a vízkőtől.