Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Úszófedeles bortartály, Zottel

A Zottel úszófedeles bortartályok nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik otthon szeretnének kissebb mennyiségű bort tárolni, vagy készíteni. Ezek a tartályok a 12l-től egészen 1100 literig kaphatók. Az úszófedeles Zottel bortartályok segítenek megakadályozni, hogy a bor oxigénnek legyen kitéve, így hosszabb ideig marad friss. Ezt az úszófedél és a tartály fala közé öntött parafinolajnak köszönhető. Minden 100 literhez 1 dl parafinolaj szükséges. Ezenkívül ezekhez a tartályokhoz számos különböző kiegészítő kérhető. Többek között gumiheveder, plusz porzáró és úszófedél. A Zottel bortartályok kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiváló minőségű tárolási megoldást keresnek boruk számára.


31termék
 

Mire használjuk az úszófedeles bortartályt?

Az úszófedeles bortartályokat arra tervezték, hogy a bor tárolásakor megakadályozzák a bornak, a levegővel való érintkezését, így segítenek megőrizni a bor minőségét. 

Mire jó az úszófedél?

Az úszófedél egy lebegő fedél, amely automatikusan fel- és lemozog a bor felszínén a bor mennyiségének változásaival együtt. Az úszófedél és a tartály fala közötti résbe paraffinolajat önetenek. Minden 100l-hez 1 dl-t.

Az úszófedeles bortartályokat általában a fajtaboroknál használják, mivel a kisebb mennyiségek könnyebben és hatékonyabban kezelhetők az úszófedeles rendszerrel. Az úszófedeles tartályok használata segíthet a bor minőségének megőrzésében, mivel megakadályozza a levegővel való érintkezést és a bor oxidációját.