Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő zúzó-bogyózó, DMA

A GRIFO által gyártott szőlő szemező-darálógép manuális, kézi hajtású eszköz, melynek fő célja a szőlőszemek hatékony előkészítése feldolgozásra. A gépben található rosta segít elválasztani a szőlőszemeket a csumától, ami a szőlődarálási folyamat rendkívül hatékonnyá és gyorsá teszi. A gép használata nem igényel elektromos áramot, így bárhová könnyen magával viheti és használhatja. A darálógép egyszerűen karbantartható, és hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

Kivitel
Festett
Súly
38 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
4 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szőlő zúzó-bogyózó, DMA

Műszaki adatok:

  • Garat: 900 X 500 mm
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: Festett/fém
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Gyártó: Olasz - Grifo
  • Súly: 39 kg

Leírás:

A GRIFO által Olaszországban gyártott DMA Szőlő zúzó-bogyózó tökéletes választás lehet minden szőlőtermesztő számára, aki hatékony és kényelmes megoldást keres a szőlőfeldolgozásra. A manuális hajtású eszköz festett fém szerkezetből készült, ami tartósságot és megbízhatóságot garantál hosszú éveken keresztül. A gép súlya 39 kg, garatjának mérete pedig 900 x 500 mm.

A zúzó-bogyózó csúszógaratja könnyedén leszerelhető, ami megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Az eszköz kialakítása olyan, hogy minden olyan alkatrész, amely közvetlenül érintkezik a szőlővel, rozsdamentes acélból készült, ami higiénikus környezetet biztosít a szőlő feldolgozásához.

A DMA Szőlő zúzó-bogyózó működése összetett, de hatékony. A hajtótengely és a darálóhenger összehangolt működése révén a szőlőszemek tökéletesen elkülönülnek a csumától. A gyümölcsből kinyert szemek a rostán keresztül esnek ki a gép alján, míg a csuma a gép végéből kerül ki. Ez a kétlépcsős feldolgozás lehetővé teszi a szőlő hatékony és teljes körű felhasználását.

Az eszköz használata során érdemes szüretelőkádra helyezni a zúzó-bogyózót. Ez nem csak a folyamat hatékonyságát növeli, de jelentősen megkönnyíti a szőlőszemek és a csuma elválasztását is. Mindez hozzájárul a maximális szőlőhozam eléréséhez, így a DMA szőlő zúzó-bogyózóval a szőlőtermesztés sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb lehet.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
DMA
Tömeg:
39 kg/db