Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő zúzó-bogyózó, DMAI

A GRIFO által gyártott szőlő szemező-darálógép manuális, kézi hajtású eszköz, melynek fő célja a szőlőszemek hatékony előkészítése feldolgozásra. A gépben található rosta segít elválasztani a szőlőszemeket a csumától, ami a szőlődarálási folyamat rendkívül hatékonnyá és gyorsá teszi. A gép használata nem igényel elektromos áramot, így bárhová könnyen magával viheti és használhatja. A darálógép egyszerűen karbantartható, és hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

Teljesítmény
1000 kg/h
Kivitel
Rozsdamentes acél
Súly
39 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
4 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szőlő zúzó-bogyózó, DMAI

Műszaki adatok:

  • Rozsdamentes acél garat 900×500 mm
  • Rozsdamentes acél kosár
  • Óránkénti termelés: 1000 kg
  • Súly: 39 kg

Leírás:

A Grifo Ltd. által Olaszországban gyártott DMAI Szőlő zúzó-bogyózó egy lenyűgöző technológiai megoldást nyújt minden olyan gazdálkodónak, aki maximalizálni szeretné szőlőtermésének feldolgozását. Ez a gép kézi hajtású, így nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez, ami rugalmasságot biztosít a használónak. A gép óránkénti termelése akár 1000 kg is lehet, súlya pedig 39 kg.

A Szőlő zúzó-bogyózó kialakítása tartós és finom. A rozsdamentes acél szerkezet garantálja a gép hosszú élettartamát és ellenállóságát, míg a csúszógarat egyszerűen leszerelhető, így a tisztítás rendkívül könnyűvé válik.

A darálógép működése során a hajtótengely és a darálóhenger összehangolt munkájának köszönhetően a szőlőfürtről gyorsan és hatékonyan távolítja el a szemeket a csumáról. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden egyes szőlőszem a legoptimálisabb formában kerüljön további feldolgozásra.

A gép beépített rozsdamentes acélrostája segít a csuma és a megdarált szőlőszemek elválasztásában. A szőlőszemek a rostán keresztül távoznak, míg a csuma a gép végéből kerül kiszűrésre.

A Szőlő zúzó-bogyózó használata során a szőlőfeldolgozás egyszerű, hatékony és időtakarékos. Az eszközt érdemes szüretelőkádra felhelyezni, hogy a folyamatot még egyszerűbbé és kényelmesebbé tegye. A DMAI Szőlő zúzó-bogyózó kiváló választás minden szőlőtermelő számára, akik a hatékonyság és kényelem tökéletes kombinációját keresik.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
DMAI