Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő zúzó-bogyózó, DMCI

A Grifo Ltd olasz gyártmányú DMCi Szőlő zúzó-bogyózó elektromos hajtású és INOX szerkezetű gép, mely könnyen tisztítható és rozsdamentes rostával rendelkezik. Az eszköz hatékonyan távolítja el a szőlőszemeket a csumáról, a szemek a rostán keresztül, a csuma pedig a gép végéből távozik. A garatja csigabehúzós, ami nagyobb befogadókapacitást biztosít. Ajánlott szüretelőkádra helyezni a gépet a hatékony szőlőhozam érdekében.

Teljesítmény
0,75 kW
Kivitel
Rozsdamentes acél
Súly
54 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
36 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szőlő zúzó-bogyózó, DMCI

Műszaki adatok:

  • Garat: 900 X 500 mm
  • Hajtás: Elektromos 0,75 kw 
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: INOX
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Gyártó: Olasz - Grifo ltd
  • Súly: 54 kg

Rendelhető hozzá tartalékba szőlő szemező rostély!

Leírás:

A Grifo Ltd által gyártott DMCI Szőlő zúzó-bogyózó kiemelkedik a szőlőfeldolgozó gépek közül, és magas szintű hatékonyságot biztosít a szőlőfeldolgozásban. Az INOX szerkezetű, elektromos hajtású gép 0,75 kW-os teljesítménnyel működik, ami gyors és megbízható működést biztosít. A gép súlya 54 kg, ami a könnyű mozgathatóságát is elősegíti.

Az 900 x 500 mm-es garat elegendő helyet biztosít a szőlő befogadásához, és könnyen leszerelhető, ami megkönnyíti a tisztítási folyamatot. A rozsdamentes szőlőszemező rosta tartósságot és hosszú élettartamot garantál, így ez az eszköz kiválóan alkalmas mind a házi, mind az ipari szőlőfeldolgozásban.

A gép üzemeltetése során a hajtótengely és a darálóhenger összehangoltan dolgozik annak érdekében, hogy hatékonyan és gyorsan eltávolítsa a szemeket a szőlőfürt csumájáról. A megdarált szőlőszem a rostán keresztül távozik, míg a csuma a gép végéből kerül ki.

A DMCI szőlő zúzó-bogyózó további hatékonyságot biztosít, ha szüretelőkádra helyezzük. A nagyobb mennyiségű szőlő befogadására képes garat révén a folyamatos működést és a maximális termelékenységet biztosítja. Mindezek mellett a géphez tartalék szőlő szemező rostély is rendelhető, ami tovább növeli a felhasználási értékét.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
DMCI
Tömeg:
54 kg/db