Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő zúzó-bogyózó, DMS

Az elektromos bogyózó festett fém szerkezetű, melynek csúszógarata egyszerűen leszerelhető a könnyű tisztítás érdekében. A rozsdamentes szőlőszemező rosta és a hajtótengely-darálóhenger duó hatékonyan dolgozik a szőlőszemek csumától való elválasztásában. A megdarált szőlőszemek a rostán, a csuma pedig a gép végén távozik. A bogyózót szüretelőkád fölé helyezve növelhető a szőlőfeldolgozás hatékonysága.

Teljesítmény
1500 kg/h
Kivitel
Festett
Súly
54 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
24 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szőlő zúzó-bogyózó, DMS

Műszaki adatok:

  • Garat: 900 X 500 mm
  • Hajtás: Elektromos 0,75 kw 
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: Festett/fém
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Gyártó: Olasz - Grifo ltd
  • Súly: 54 kg

Rendelhető hozzá tartalékba szőlő szemező rostély

Leírás:

A Grifo Ltd. olasz gyártó által készített DMS Szőlő zúzó-bogyózó egy kiváló és hatékony eszköz, amely minden szőlőtermesztő számára ideális választás. A gép 0,75 kW-os elektromos hajtású motorral rendelkezik, amely megbízható és folyamatos működést biztosít. A festett fém szerkezet tartósságot garantál, a gép súlya pedig 54 kg.

A gép garatja 900 x 500 mm méretű, ami elegendő tért biztosít a szőlő gyors és hatékony feldolgozásához. A könnyen leszerelhető csúszógarat egyszerűsíti a tisztítási folyamatot és a karbantartást, míg a rozsdamentes szőlőszemező rosta fontos szerepet játszik a szőlőfeldolgozás során, mivel hatékonyan választja el a szőlőszemeket a csumától, ezáltal javítva a végeredmény minőségét.

A DMS Szőlő zúzó-bogyózó működésekor a hajtótengely és a darálóhenger összehangoltan dolgozik annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a szemeket a szőlőfürt csumájáról. A megdarált szőlőszemek a rostán keresztül távoznak, míg a csuma a gép végéből kerül ki.

Az elektromos hajtású bogyózót célszerű szüretelőkádra felhelyezni, mivel ez javítja a szőlőfeldolgozás hatékonyságát. Az egyszerű használat, a gyors működés és a kiváló eredmények kombinációja teszi a DMS Szőlő zúzó-bogyózót nélkülözhetetlen eszközzé minden szőlőtermelő számára. A géphez tartalékba szőlő szemező rostély is rendelhető, ami tovább növeli a használati értékét.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
DMS
Tömeg:
54 kg/db