Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő bogyózó, ENO3

ENO 3 zúzó bogyózóinkat Olaszországban gyártja az EnoitaliaMagas minőségének köszönhetően népszerűsége a kissebb borászatok körében töretlen. A zúzó-bogyózók kérhetők motorral és anélkül, illetve a ház és a garat lehet festett, vagy teljesen inox. A belső alkatrészek teljesen rozsdamentesek. Az alumínium darálóhengerek távolsága pedig állíthatók.ENO 3 zúzó bogyózók

A zúzó-bogyózó gépek az egyik legfontosabb eszközei a borászati folyamatnak, hiszen ezek segítségével a szőlőt és egyéb gyümölcsöket könnyedén lehet zúzni és bogyózni, így előkészítve azokat a további feldolgozásra és erjesztésre. Az Enoitalia által gyártott zúzó-bogyózók kiváló minőségű, megbízható és hatékony eszközök, amelyek minden borászati műhelyben hasznosak lehetnek.

ENO 3 típusok

Az Enoitalia zúzó-bogyózó gépek két fő típusban állnak rendelkezésre: kézi és motoros meghajtású változatokban. A kézi meghajtású zúzó-bogyózók kisebb mennyiségű szőlőhöz vagy gyümölcshöz használhatók, míg a motoros változatok nagyobb kapacitással rendelkeznek és ideálisak otthoni szintű feldolgozásra.

ENO3 kivitelek

Az Enoitalia zúzó-bogyózók kivitelét tekintve, teljesen festett, teljesen rozsdamentes, festett ház, rozsdamentes garattal változatok állnak rendelkezésre. Az összes belső rész rozsdamentes anyagból készül, így könnyen tisztítható és higiénikus az alkalmazása.

ENO 3 kapacitás

A zúzó-bogyózók kapacitása 1000-1200 kg/h, ami elegendő mennyiségű szőlőhöz vagy gyümöcshöz elegendő. A pépesítő henger hossza 220 mm, ami hatékony és alapos zúzást biztosít.

Az Enoitalia zúzó-bogyózó gépek nagyon hatékonyak és megbízhatóak, így azokat széles körben használják a borászatokban. Azok a borászatok, akik hatékony és megbízható eszközökre vágynak, amelyek hosszú távon is megállják a helyüket, azoknak az Enoitalia zúzó-bogyózó gépeket javasoljuk. Az Enoitalia termékcsaládjának magas minőségi színvonalát és megbízhatóságát a márka hosszú évek óta tartó tapasztalata és a professzionális borászok igényeinek megfelelő tervezése garantálja.