Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlődaráló, PGI

A szőlőfeldolgozásban nélkülözhetetlen eszköz a GRIFO Ltd által Olaszországban gyártott szőlődaráló. A gép kézi hajtású, így az energiafogyasztástól függetlenül bármikor használható. Az eszköz stabil, tartós rozsdamentes acél szerkezettel rendelkezik, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé. A darálóban található garat könnyedén leszerelhető csavarral, amely lehetővé teszi az alapos és egyszerű tisztítást. A szőlődarálás során ajánlott szüretelőkádat használni, ezáltal megkönnyítve a feldolgozási folyamatot és minimalizálva a veszteséget.

Kivitel
Rozsdamentes acél
Súly
28 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Szőlődaráló, PGI

Műszaki adatok:

  • Garat: 950 X 600 mm
  • Hajtás: Mechanikus 
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: Rozsdamentes, INOX
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Súlya 28 kg
  • Garancia 1 év
  • Gyártó: Olasz - Grifo Ltd

Leírás:

Az olasz GRIFO Ltd. által gyártott PGI Szőlődaráló egy kiváló minőségű eszköz, ami a szőlő és egyéb gyümölcsfélék feldolgozásához ideális. A daráló mechanikus kézi hajtással működtethető, ami nem igényel elektromos energiát, így bármilyen környezetben egyszerűen és könnyedén használható.

A PGI Szőlődaráló szerkezete rozsdamentes acélból (INOX) készült, amely hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít a külső környezeti tényezőkkel szemben. Az acél felülete könnyen tisztítható, így a használat után gyorsan és egyszerűen visszaállítható a higiénikus állapot.

A daráló garatja 950 x 600 mm méretű és csavarral rögzített, ami lehetővé teszi, hogy azt könnyen leszereljük, tisztítsuk vagy cseréljük. Ez a tulajdonság megkönnyíti a szőlődaráló karbantartását és hosszú távon is biztosítja a hatékony működést.

A gép feldarabolja és ledarálja a csonthéj nélküli gyümölcsöket, így tökéletesen alkalmas például almák, körték, szőlő és egyéb gyümölcsfélék feldolgozására. A darálás során ajánlott szüretelőkád használata, hogy a feldolgozott gyümölcs könnyen összegyűjthető és tovább feldolgozható legyen.

A PGI Szőlődaráló 28 kg súlyú, és a gyártó 1 év garanciát biztosít rá. Tartóssága, egyszerű használata és karbantartása miatt ideális választás mindenkinek, aki gyümölcsöket szeretne otthoni környezetben feldolgozni.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PGI
Tömeg:
28 kg/db
Hasonló termékek