Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlődaráló, PP

A szőlőfeldolgozásban nélkülözhetetlen eszköz a GRIFO Ltd által Olaszországban gyártott szőlődaráló. A gép kézi hajtású, így az energiafogyasztástól függetlenül bármikor használható. Az eszköz stabil, tartós festett fém szerkezettel rendelkezik, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé. A darálóban található garat könnyedén leszerelhető csavarral, amely lehetővé teszi az alapos és egyszerű tisztítást. A szőlődarálás során ajánlott szüretelőkádat használni, ezáltal megkönnyítve a feldolgozási folyamatot és minimalizálva a veszteséget.

Kivitel
Festett
Súly
20 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
3 000 Ft
Részletek

Szőlődaráló, PP

Műszaki adatok:

  • Garat: 800 X 500 mm
  • Hajtás: Mechanikus 
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: Festett/fém
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Súlya 20 kg
  • Garancia 1 év
  • Gyártó: Olasz - Grifo lts

Leírás:

A Grifo Ltd. olasz gyártó által készített PP Szőlődaráló egy kiváló minőségű eszköz, ami a szőlő feldolgozásához ideális választás. Mechanikus kézi hajtású, ami nem igényel elektromos energiát, így egyszerűen és könnyedén használható bármilyen környezetben.

A PP Szőlődaráló szerkezete rozsdamentes acélból (INOX) készült, ami garantálja a gép hosszú élettartamát és ellenállóságát a külső környezeti tényezőkkel szemben. Az acél felület könnyen tisztítható, így a használat után gyorsan és egyszerűen visszaállítható a higiénikus állapot.

A daráló garatja 800 x 500 mm méretű és csavarral rögzített, ami lehetővé teszi, hogy azt könnyen leszereljük, tisztítsuk vagy cseréljük. Ez a jellemző megkönnyíti a szőlődaráló karbantartását és hosszú távon is biztosítja a hatékony működését.

A gép kifejezetten szőlő feldolgozására tervezett, feldarabolja és ledarálja a szőlőszemeket. A darálás során ajánlott szüretelőkád használata, hogy a feldolgozott szőlő könnyen összegyűjthető és tovább feldolgozható legyen.

20 kg-os súlyával a PP Szőlődaráló stabil és megbízható, miközben 1 év garanciát biztosít a gyártó. Tartóssága, egyszerű használata és karbantartása miatt ideális választás minden otthoni szőlőfeldolgozó tevékenységhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PP
Tömeg:
20 kg/db
Hasonló termékek