Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gyümölcsdaráló, PIP

A GRIFO kézi hajtású darálógép egy rendkívül praktikus eszköz, amely a csonthéj nélküli gyümölcsök feldolgozásában nyújt nagy segítséget. Az INOX szerkezete biztosítja a gép tartósságát és könnyű tisztíthatóságát. A 24 késes rendszer lehetővé teszi a gyümölcsök hatékony és gyors darálását, így jelentősen megkönnyítve a feldolgozási folyamatot.

Kivitel
Kézi
Súly
15 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
2 600 Ft
Részletek

Gyümölcsdaráló, PIP

Műszaki adatok:

  • Garat: 430 X 360 mm
  • Hajtás: Mechanikus
  • Feldolgozható gyümölcs: alma, körte és egyéb csonthéjnélküli gyümölcs
  • Anyag: Rozsdamentes, INOX
  • Kés: 24 db
  • Garancia: 1 év
  • Gyártó: Olasz - Grifo Ltd

Leírás:

Az olasz GRIFO Ltd által gyártott PIP Gyümölcsdaráló a gyümölcsfélék feldolgozásában használatos eszközök között kitűnő minőségével és funkcionalitásával emelkedik ki. Méretei, a 430 x 360 mm garat méretével, és a kialakításának köszönhetően, képes többféle gyümölcs - például alma, körte és egyéb csonthéj nélküli gyümölcs - feldolgozására is.

Az eszköz mechanikus kézi hajtással működik, ami lehetővé teszi, hogy akár elektromos energia nélküli környezetben is egyszerűen használható legyen. Emellett a rozsdamentes acél (INOX) felhasználása a gép szerkezetében garantálja annak hosszú élettartamát és ellenállóságát a külső környezeti tényezőkkel szemben. Továbbá, az acél felület könnyedén tisztítható, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű visszaállítást a használat utáni higiénikus állapothoz.

A daráló garatja csavarral rögzített, ami segít abban, hogy könnyen leszerelhető, tisztítható és cserélhető legyen. Ez a funkció hozzájárul a gyümölcsdaráló egyszerű karbantartásához, és hosszú távon is biztosítja a hatékony működését. Az eszköz 24 késsel rendelkezik, amelyek segítségével a csonthéj nélküli gyümölcsök, például almák, körték, szőlő és egyéb gyümölcsfélék könnyedén feldolgozhatóak.

Az olasz GRIFO Ltd PIP Gyümölcsdarálója egy éves garanciával kerül forgalomba, ami még nagyobb biztonságot nyújt a vásárlók számára. A darálás során ajánlott szüretelőkád használata, ami megkönnyíti a feldolgozott gyümölcs összegyűjtését és további feldolgozását. Az egyszerű, de hatékony kialakításnak köszönhetően ez a daráló kitűnő választás minden olyan felhasználó számára, aki gyümölcsfeldolgozásban gondolkodik.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PIP
Tömeg:
15 kg/db
Hasonló termékek