Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Víztiszta tömlő,, 3 mm,, 200 m
Víztiszta tömlő, 3 mm, 200 m
15 225 Ft

Víztiszta tömlő, 3 mm, 200 m

Az élelmiszeripari víztiszta, átlátszó tömlő speciálisan az élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően készül, a folyadékok higiénikus és biztonságos szállítása érdekében. Korrózió, hő és kopásálló anyaga hosszú élettartamot biztosít. A vizuális ellenőrzést lehetővé tevő átlátszósága ideális a minőségmegőrzéshez szükséges folyamatokban, például a sör- és boriparban, tejtermelésben és gyümölcslégyártásban.

Típus
Élelmiszeripari felhasználásra
Hossz
200 méter
Súly
3 kg
Gyártó
AdFlex
Márka
Cristalmax A
Szállítási költség
1 900 Ft
15 225 Ft
Részletek

Víztiszta tömlő, 3 mm, 200 m

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 3 mm
Külső átmérő:5 mm
Tekercs hosszúsága:200 fm
Gr/fm: 15
Nem nyomásálló tömlő!
Csak tekercs kiszerelésben kapható

Leírás:

A víztiszta tömlő, 3 mm-es belső átmérővel, kiemelkedően hasznos eszköz az élelmiszeriparban, ahol az átláthatóság és a higiénia kulcsfontosságú. Ez a tömlő olyan anyagokból készült, amelyek megfelelnek az összes releváns élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásnak, és hosszú élettartamot biztosítanak még a legigényesebb alkalmazásokban is.

A tömlő külső átmérője 5 mm, ami a belső átmérőhöz viszonyítva nagyobb stabilitást és ellenállóságot biztosít a terméknek. A tömlő 200 méter hosszú tekercsben kapható, ami ideális lehet nagyobb mennyiségű folyadék szállítása esetén, vagy hosszabb távolságokon.

A tömlő súlya mindössze 15 gramm/méter, ami a hosszúságát figyelembe véve meglehetősen könnyű, ami megkönnyíti a kezelést és a szállítást. Megjegyezendő, hogy ez nem nyomásálló tömlő, így nem alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol nagy nyomást kell kezelni.

Az élelmiszeripari víztiszta tömlő nagy előnye, hogy lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy vizuálisan ellenőrizzék a folyadékáramlást és a tömlő belsejében esetlegesen kialakuló lerakódásokat vagy szennyeződéseket. Ez különösen fontos az élelmiszerbiztonság szempontjából, ahol a folyadék minőségének és tisztaságának ellenőrzése létfontosságú.

A víztiszta tömlőt széles körben alkalmazzák olyan helyzetekben, ahol a folyadék minőségének ellenőrzése szükséges, például a sör- és boriparban, a tejtermelésben, a gyümölcslégyártásban és más élelmiszeripari folyamatokban.

Az átlátszó tömlő használata, a helyes tisztítási és karbantartási eljárásokkal kombinálva, segít a higiéniai körülmények fenntartásában és a folyadékok minőségének megőrzésében. Emellett az átlátszó tömlő használata segít a szennyeződések megelőzésében és növeli a folyamatok hatékonyságát, mivel a felhasználók könnyen láthatják, ha valami rendellenes történik a folyamat során. Ez a termék csak tekercs kiszerelésben kapható, így nagyobb mennyiségben is elérhető azok számára, akiknek szükségük van rá.

Adatok
Mennyiségi egység:
Tekercs
Cikkszám:
VT3
Tömeg:
3 kg/db