Kérdése van?    +36 30 012 1145    iroda@boraszatieszkozok.com

Zúzó bogyózók

A kiváló minőséget képviselő Olaszországban gyártott zúzó bogyózóink tökéletesen megfelelnek mind a kisebb, közepes, és akár a nagyobb borgazdaságok igényeinek is.

Kínálatunkban megtalálhatóak az Enoitalia által gyártott Jolly Reverse, Ar és ENO típusú fél, és teljes centrufuga bogyózó daráló gépek és a Betta zúzó bogyózók is. 

A motorizált bogyózók mellett kézi darálókkal is rendelkezünk, amit ugyancsak az Enoitalia gyárt Minieno néven. A szőlő és gyümölcsdarálóink alumínium darálóhenger párral vannak ellátva. A késes daráló változatok kései természetesen rozsdamentes acélból készülnek. A zúzó bogyózóink a kézi 300-500 kg/h teljesítményűtől egészen a centrifugás 12000-17000 kg/h teljesítményűig terjednek. A különböző termékeinkhez opciókkal is rendelkezünk, mint például légyűjtőtartállyal, cefreszivattyúval, nagyobb garattal, rozsdamentes tartóval teleszkópos lábakkal, biztonsági védővel, inox kúpos csonkkal, vagy éppen festett és rozsdamentes tartó csúszkával. A hatékony szőlőhozam elérése érdekében a bogyózót érdemes szüretelőkádra felszerelni.