Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszűrő, Bacchus Filter

Termékismertető

A Bacchus Filter borszűrő a Hobby típusú kisgépek kompaktságát kombinálja a nagy gépek hatékonyságával, így kivételes kezelési és szűrési eredményeket biztosít. A berendezés alkatrészei úgy lettek tervezve, hogy sterilizálásuk egyszerű és hatékony legyen, ezzel is megfelelve az élelmiszerbiztonsági szabványok egyre szigorúbb követelményeinek. Ez a multifunkcionális eszköz a legújabb borászati technológiai innovációkat nyújtja könnyen kezelhető formában, hozzájárulva a bor minőségének javításához.


2termék 12

Márkaismertető:

A Bacchus Filter borszűrő azoknak a professzionális borászoknak nyújt tökéletes megoldást, akik a kis méretű gépek praktikumát szeretnék ötvözni a nagyobb, ipari méretű szűrőberendezések műszaki teljesítőképességével. Ez a borászati eszköz a Hobby típusú kisgépek kompaktságával és könnyen kezelhető felépítésével rendelkezik, ám ugyanakkor a nagy gépek kategóriájának megfelelő, kifinomult műszaki megoldásokkal lett ellátva. A Bacchus Filter által kínált előnyökkel ez a szűrőberendezés kivételes kezelési és szűrési eredményeket biztosít, ami a borászati termelés minden fázisában nagyban megkönnyíti a munkát.

A Bacchus Filter kialakítása nem csupán a funkcionalitást és a hatékonyságot tartja szem előtt, hanem kiemelten fontosnak tartja a szigorú élelmiszeripari higiéniai előírásoknak való megfelelést is. A gép összes alkatrésze, beleértve a szerelvényzetet, a szűrőberendezést és a szűrőelemeket is, úgy lett tervezve és gyártva, hogy azok sterilizálása egyszerűen és hatékonyan megvalósítható legyen. Az alapos és tökéletes sterilizálás biztosítja a szűrendő bor tisztaságát és minőségét, valamint megfelel a folyamatosan szigorodó élelmiszerbiztonsági szabványoknak.

A Bacchus Filter borszűrő berendezése tehát egy igazán multifunkcionális eszköz, mely a borászati technológia legújabb innovációit hozza el a borászok számára, miközben egyszerű és könnyen kezelhető formában prezentálja azokat. Az eredmény egy olyan szűrőgép, amely nem csupán a borászati folyamatok minőségét és hatékonyságát növeli, hanem hozzájárul a borászati termékek kiváló minőségének biztosításához is, megfelelve a legmagasabb élelmiszerbiztonsági és higiéniai követelményeknek is.

További szűrőink:

Rover Colombo 20x20 lapszűrők

Enomet 40x40 lapszűrők

Virgilio 20x20 lapszűrők

Hobby II. lapszűrők

Gyertyaszűrő