Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszűrő, HOBBY II.

A Hobby II. márkájú lapszűrők kiváló minőségű eszközök, amelyek a legmagasabb szintű szűrést teszik lehetővé még a legkisebb házi borászatokban is. A szűrők tervezése során a hatékonyság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam volt a fő szempont, így a Hobby II. lapszűrők képesek a legjobb teljesítményt nyújtani a piacon. Ezek a lapszűrők kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy a felhasználók egyszerűen, hatékonyan és gyorsan szűrhessék le a borukat. A Hobby II. lapszűrők egyszerű használatot és gyors eredményeket garantálnak, így a felhasználók több időt tölthetnek a borászattal és kevesebbet a szűrési folyamatokkal.


6termék 16

Hobby II. lapszűrők

Gép végelemei:       

A gép végelemeit fejlap-nyomólap alkotja, melyek 40x20x2mm-es fém rácsszerkezetből és 1,5-2 mm vastagságú rozsdamentes lemezből készülnek. Ez a kompakt, mégis erős konstrukció gondoskodik arról, hogy a berendezés ellenálljon az idő próbájának, és a szűrési folyamat során fellépő nyomásnak.

Szorítószerkezet:

A szorítószerkezet önálló egység, melynek O22 mm-es orsója, gömbfelülete, bronzbetéte és bronzanya biztosítja a folyás nélküli, hatékony szűrést. Ez a szerkezet egyedülálló tulajdonságai révén növeli a lapszűrő teljesítményét és megbízhatóságát.

Szűrőkeret:

A szűrőkeret különlegessége a 0,1mm-es pontosságú szorítóperem és a nagy áteresztőképességű polypropilén alapanyag. Ez a keret sterilizálható, így a higiéniát is mindvégig fenntartja. Érdemes megjegyezni, hogy a végződések közé nem szükséges szűrőpapírt helyezni, ami megkönnyíti a használatát és csökkenti a karbantartási igényt.

Szerelvényzet:

A Hobby II. lapszűrők szerelvényzete 1/2" réz csappal, mintavevővel és műanyag manométerrel van ellátva. Opcionálisan a teljes szerelvényzet rozsdamentes acélból is kérhető, ami még tartósabbá és időjárásállóbbá teszi a berendezést.

Szivattyú:

A berendezések szivattyúja bronzházas, bronz vagy műanyag járkerékkel rendelkezik, önfelszívó képességgel és kétirányú szállítási lehetőséggel. Az 220V-os szivattyú 26 liter/perc kapacitás mellett 1,8-2,2 bár nyomást képes létrehozni. Emellett rendelhető saválló szivattyúház is, mely 220V-tal működik, 5-45 liter/perc kapacitást és 4,2-4,7 bár nyomást képes produkálni.

Megrendelhető:

6 keretes kivitelben : 5-200liter /óra, de használható 1 lapos laborszűrőgép

10 keretes kivitelben : 150-400 liter/óra

16 keretes kivitelben : 200-600 liter/óra

20 keretes kivitelben : 400-800 liter/óra

Teljesítmény:      

Keretszám, ezáltal a behelyezett szűrőlapok száma(felület m2) és szűrőlap minőség függvénye.

Igény szerint növelhető nagyságrend, kialakítható kettős-kombinált szűrés, kowaföldszűrés (minden második keret helyére kamra behelyezésével).

További szűrőink:

Rover Colombo 20x20 lapszűrők

Enomet 40x40 lapszűrők

Virgilio 20x20 lapszűrők

Bacchus Filter lapszűrők

Gyertyaszűrő