Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszűrő, Gyertyaszűrő

Termékismerető

A gyertyarszűrőházak a borászatban rendkívül fontos szerepet játszanak, hiszen a bor finomságának és tisztaságának megőrzésében látványos eredményeket hoznak. A gyertyarszűrőházak úgy működnek, hogy a bort vagy más szűrendő folyadékot egy speciális, gyertya alakú szűrőn keresztülvezetik, amely eltávolítja a nem kívánt részecskéket és lebegő anyagokat. Ez a technológia lehetővé teszi a finom részecskék eltávolítását anélkül, hogy befolyásolná a bor ízét, aromáját vagy színét. Az eredmény egy tiszta, szűrt bor, amely megőrzi az összes természetes tulajdonságát és jellegzetességét.


4termék 14

Termékleírás:

A gyertyarszűrőházak kiemelkedően fontos eszközök a borászatban, hiszen azok segítségével képesek vagyunk a bor finomságának és tisztaságának maximalizálására. Ezek a berendezések egy gyertya alakú szűrőn vezetik át a bort vagy más szűrendő folyadékot, amely képes megszabadítani a bort a nem kívánt részecskéktől és lebegő anyagoktól.

Az ilyen típusú szűrés lehetővé teszi, hogy finom részecskéket távolítsunk el a borunkból anélkül, hogy befolyásolnánk a bor természetes ízét, színét vagy aromáját. Az eredmény egy kristálytiszta, szűrt bor, ami megőrzi az összes természetes jellegét és tulajdonságát, miközben a lehető legmagasabb minőséget biztosítja.

A gyertyarszűrőházak különféle méretekben és anyagokban elérhetőek, így minden borászat számára kínálnak ideális megoldást, legyen az egy kis családi borászat vagy egy nagyüzemi borászati vállalat. A piacon elérhető különböző modellek széles skáláját kínálják a legkülönfélébb igények kielégítésére, legyen szó nagy mennyiségű szűrésről vagy speciális szűrési elvárásokról.

Ezek a gyertyarszűrőházak hihetetlenül sokoldalúak, mivel különböző típusú gyertyaszűrőkkel használhatók, amelyek különböző méretű részecskéket képesek eltávolítani. Így lehetőség van például a nagyobb méretű üledék eltávolítására a bor előszűrése során, de akár a mikroszkopikus méretű részecskék, például az élesztő- és baktériumcellák eltávolítására is, amelyek befolyásolhatják a bor minőségét.

További szűrőink:

Hobby II. 20x20 lapszűrők

Rover Colombo 20x20 lapszűrők

Enomet 40x40 lapszűrők

Bacchus Filter lapszűrők

Virgilio 20x20 lapszűrők