Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Hordó, rozsdamentes

Termékismertető

Rozsdamentes acélból készült élelmiszeripari hordók számos előnyt kínálnak. Ezek az anyagok ellenállnak a rozsdának és korróziónak, biztosítva a hosszú élettartamot. Higiénikusak, mivel a sima felületükön nehezen szaporodnak a baktériumok, és könnyen sterilizálhatóak. Fizikailag ellenállóak, így képesek ellenállni ütéseknek és karcolásoknak. A magas hőmérsékletek sem károsítják, lehetővé téve a magas hőmérsékletű feldolgozási folyamatokat. Különböző méretválasztékban kaphatóak, így minden gyártási igényhez alkalmazhatóak. Számos helyen használják ezeket az inox hordókat például a bor készítés során, sör készítés folyamatainál, tej iparban, pálinka tároláshoz. MARCHISIO inox hordó

A MARCHISIO extra vastagfalú hordó a legmagasabb minőségi sztenderdeket képviseli, mely Olaszországban készül. Ez a termék az iparág élvonalába tartozik a kivételes minőség, a megbízhatóság és a tartósság terén. Az extra vastagfalú kialakítás biztosítja a tartály rendkívüli ellenálló képességét a fizikai behatásokkal szemben, így garantálva hosszú élettartamát. Az itt tárolt anyagokat védi a külső behatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozások vagy a mechanikai sérülések, így azok minősége hosszú távon is megőrizhető.

A MARCHISIO márka hírneve és tapasztalata is garancia a tartály kiváló minőségére. Olaszországban gyártott termékeik ismertek a precíz kialakításukról, a kiváló minőségű anyagok használatáról és a szigorú minőségellenőrzési folyamatokról. Mindez biztosítja, hogy a MARCHISIO extra vastagfalú tartály mindig megfeleljen a felhasználói elvárásoknak, legyen szó rövid vagy hosszú távú tárolásról.

A MARCHISIO extra vastagfalú tartály a legjobb választás, ha egy megbízható, hosszú élettartamú és kiváló minőségű tartályra van szükségünk, legyen szó bármilyen iparágban végzett munkáról. Az Olaszországból származó termék hírneve és minősége garancia a tartály kitűnő teljesítményére.

A rozsdamentes inox hordók rendkívül sokoldalú eszközök a borászatban, sörfőzésben, lepárlásban és egyéb iparágakban. Kínálatunkban a legkisebb, 5 literes kiszereléstől kezdve egészen a nagy, 100 literes hordóig számtalan méretben található meg ez a magas minőségű termék.

A 5 literes inox hordó ideális választás lehet házi borászok számára, akik kisebb mennyiségű ital tárolására, érlelésére keresnek megoldást. Ez a méret akár ajándéknak is tökéletes lehet borász barátoknak, családtagoknak.

A 10 és 20 literes hordók nagyobb kapacitásuknak köszönhetően már komolyabb mennyiségű bor, sör vagy pálinka érlelésére is alkalmasak. Hobby borászok, sörfőzők körében népszerű választás lehet ez a méret.

A 30 és 50 literes inox hordók már a kisebb borászatok, sörfőzdék és pálinkafőzdék számára is ideálisak lehetnek. E méret már lehetővé teszi nagyobb tételek egyidejű érlelését is.

A 75 literes hordó már komoly mennyiségű ital tárolására alkalmas, így kisebb üzemi méretű borászatok, sörfőzdék számára is ajánlott.

Végül a 100 literes inox hordó azok számára ideális, akik nagyobb mennyiségben állítanak elő borokat, sört vagy pálinkát. A rozsdamentes inox hordó 100 literes kivitelben garantáltan megállja a helyét a professzionális borászatokban, sörfőzdékben és pálinkafőzdékben.

Általános adatok

A rozsdamentes acélból készült élelmiszeripari hordók a világszerte az élelmiszeripar és italgyártás elengedhetetlen eszközeivé váltak, legyen szó sörfőzésről, borászatról vagy pálinkafőzésről. Ezek a hordók nemcsak azért kedveltek, mert sokoldalúan használhatóak, de kiemelkedő tartósságuk és higiénikus tulajdonságaik miatt is.

E hordók készítéséhez felhasznált rozsdamentes acél anyagának kiváló minősége biztosítja a hordó hosszú élettartamát. Az acél magas ellenálló képességgel bír a rozsda és korrózió szempontjából, ezáltal tökéletesen alkalmas tartós és hosszú távú használatra. Emellett a rozsdamentes acél sima és könnyen tisztítható felülete elengedhetetlen élelmiszerbiztonsági szempontból.

A higiénia fontos szempont az élelmiszeriparban, és a rozsdamentes acél hordók ebben is kiválóan teljesítenek. Az acél sima felülete gátolja a baktériumok és egyéb kórokozók felhalmozódását, ezért a hordók sterilizálása is egyszerűbbé válik. Továbbá, a rozsdamentes acél vegyszereknek is ellenáll, ezért a hordók sterilizálása vegyi anyagokkal is megoldható.

A rozsdamentes acél rendkívüli ellenállóképessége biztosítja, hogy a hordók képesek legyenek ellenállni a fizikai behatásoknak, így például az ütéseknek és karcolásoknak. Így biztosítva, hogy a hordók élettartama hosszú legyen, és megbízhatóan szolgálja a felhasználóját.

A hőtűrő képesség is fontos szempont, amikor rozsdamentes acél hordóról beszélünk. Ezek a hordók képesek magas hőmérsékleteknek is ellenállni, ezáltal lehetővé teszik olyan főzési és sterilizációs eljárások használatát, melyek magas hőmérsékleteket igényelnek.

Végül, de nem utolsó sorban, fontos megemlíteni, hogy a rozsdamentes acélból készült élelmiszeripari hordók széles választékban érhetőek el különböző méretben, így minden gyártási igénynek megfelelően választhatóak.

Ezen tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a rozsdamentes acélból készült élelmiszeripari hordók kiemelkedően hasznos és megbízható tárolási megoldást nyújtanak az élelmiszer- és italgyártók számára, segítve őket abban, hogy termékeik minőségét a legmagasabb szinten tartsák.