Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Hordó, rozsdamentes, 30l
Hordó, rozsdamentes, 30l
41 895 Ft

Hordó, rozsdamentes, 30l

A MARCHISIO extra vastagfalú tartály Olaszországból származik, kiválóan ellenáll a külső behatásoknak. Két erős fülének köszönhetően könnyen mozgatható. A tartályban légmentesen tárolhatók különféle folyadékok, mint a tej, cefre, pálinka, sör, bor. A tartály zárókupakkal és rozsdamentes csappal is rendelkezik, és plombálható a biztonságos tárolás érdekében.

Méret
515x300 mm
Űrtartalom
30 liter
Csapok száma
1 db
Súly
4,4 kg
Gyártó
Marchisio
Szállítási költség
1 900 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
41 895 Ft
Részletek

Hordó, rozsdamentes, 30L

Műszaki adatok:

Űrtartalom: 30 liter

Csap: 1/2 col

Tartály átmérő: 300 mm

Magasság: 515 mm

Tömeg: 4,4 kg

Gyártó:Marchisio - Made in Italy

Inox tartály élelmiszeripari termék

Anyag: 30418/10 rozsdamentes, saválló (Nem hegesztett)

Leírás:

A Marchisio 30 literes rozsdamentes hordója a gyártó magas színvonalú és tartós terméke, mely kiemelkedő praktikumot nyújt a rozsdamentes csapjának és zárókupakjának köszönhetően. A tartály anyaga 30418/10 rozsdamentes, saválló acél, melynek vastagsága és szilárdsága biztosítja, hogy a tartály tartalma még nagy külső hatásoknak ellenére is biztonságban marad, akár hosszabb tárolási időszakok alatt is.

A tartály átmérője 300 mm, magassága 515 mm, és a tömege 4,4 kg. A 1/2 col csapja könnyen és gyorsan használható.

A tartály két erős füllel rendelkezik, melyek segítségével könnyedén mozgatható. Ez a tervezési elem igazán hasznos azoknak, akiknek gyakran kell mozgatniuk a tartályt, például szállítás vagy tárolás során.

A tartály szinte bármilyen folyadék tárolására alkalmas. A tetőn lévő zárókupak segítségével légmentesen elzárható, így a benn tárolt anyagok - legyen az tej, cefre, pálinka, sör vagy bor - hosszabb ideig frissek maradnak. A légmentes zárás megakadályozza a baktériumok bejutását és a folyadék oxidációját, ami elengedhetetlen a minőségi italok tárolása szempontjából.

A tartály plombálható, így biztosítja, hogy a tartály tartalma nem változik a tárolás során. Minden savnak ellenáll, így akár erősebb savtartalmú folyadékok, például ecetek tárolására is alkalmas.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FUS30
Tömeg:
4,4 kg/db
Hasonló termékek