Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Hordó, rozsdamentes, 10l
Hordó, rozsdamentes, 10l
31 500 Ft

Hordó, rozsdamentes, 10l

A MARCHISIO extra vastagfalú tartály Olaszországból származik, kiválóan ellenáll a külső behatásoknak. Két erős fülének köszönhetően könnyen mozgatható. A tartályban légmentesen tárolhatók különféle folyadékok, mint a tej, cefre, pálinka, sör, bor. A tartály zárókupakkal és rozsdamentes csappal is rendelkezik, és plombálható a biztonságos tárolás érdekében.

Méret
320x230 mm
Űrtartalom
10 liter
Csapok száma
1 db
Súly
3,4 kg
Gyártó
Marchisio
Szállítási költség
1 900 Ft
31 500 Ft
Részletek

Hordó, rozsdamentes, 10L

Műszaki adatok:

Űrtartalom: 10 liter

Csap: 1/2 col

Tartály átmérő: 300 mm

Magasság: 320 mm

Szélesség: 230 mm

Tömeg: 3,4 kg

Gyártó: Marchisio - Made in Italy

Inox tartály élelmiszeripari termék

Anyag: 30418/10 rozsdamentes, saválló (Nem hegesztett)

Leírás:

A Marchisio 10 literes rozsdamentes hordója egy kiemelkedően magas színvonalú és tartós tárolóeszköz, melynek használata rendkívül praktikus a rozsdamentes csapjának és zárókupakjának köszönhetően. Az anyaga 30418/10 rozsdamentes, saválló acél, mely olyan szilárd és vastag, hogy még a nagy külső hatásoknak is ellen tud állni. Így biztosítja, hogy a tartályban tárolt anyag biztonságban van, akár hosszabb tárolási időszakok alatt is.

A tartály átmérője 300 mm, magassága 320 mm, szélessége 230 mm, és a tömege 3,4 kg. A 1/2 col csapja egyszerű és gyors kiöntést tesz lehetővé.

A tartály két erős füllel rendelkezik, melyek segítségével könnyedén mozgatható, ezért ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol a tartályt gyakran kell mozgatni, például szállítás vagy tárolás során.

A tartály szinte bármilyen folyadék tárolására alkalmas. A tetőn lévő zárókupak segítségével légmentesen elzárható, így a benn tárolt anyagok - legyen az tej, cefre, pálinka, sör vagy bor - hosszabb ideig frissek maradnak. A légmentes zárás megakadályozza a baktériumok bejutását és a folyadék oxidációját, ami elengedhetetlen a minőségi italok tárolása szempontjából.

A tartály plombálható, így biztosítja, hogy a tartály tartalma nem változik a tárolás során. Minden savnak ellenáll, így akár erősebb savtartalmú folyadékok, például ecetek tárolására is alkalmas.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FUS10
Tömeg:
3,4 kg/db
Hasonló termékek