Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Borszűrő, szűrőlap csomag, Filtrox 20x20 cm (AF 50)
Borszűrő, szűrőlap csomag, Filtrox 20x20 cm (AF 50)
5 775 Ft

Borszűrő, szűrőlap csomag, Filtrox 20x20 cm (AF 50)

A Filtrox egy megbízható gyártó, amely kiváló minőségű borászati szűrőlapokat kínál. A szűrőlapok hatékonyan tisztítják és szűrik a bort, és széles választékban elérhetőek a különböző szűrőigények kielégítésére.

Méret
20x20 cm
Szűrőlapok száma
25 db
Gyártó
Filtrox
Márka
AF
Szállítási költség
1 900 Ft
5 775 Ft
Részletek

Borszűrő, szűrőlap csomag, Filtrox 20x20 cm (AF 50)

Műszaki adatok:

Méret: 20x20 cm

Mennyiség: 25 db/cs

Sorozat: AF 50

Szűrési tartomány: 6.0-3.0

Felhasználás: Tükrös szűréshez

Szűrőlapjaink különböző porozitással készülnek, így széles felhasználási területtel rendelkeznek. A porozitás különböző lépcsőkben elérhető: a durvától a finomszűrésig egészen a baktériumok csökkentéséig illetve eltávolításáig (sterilszűrés).

Példák az ipari felhasználásra:

  • biotechnológia
  • enzimek
  • italok (sör, bor, égetett szeszek, gyümölcslevek)
  • kozmetika
  • gyógynövénykivonatok
  • oldószerek
  • tinták, festékek, ragasztók
  • vegyszerek
  • gyógyszeripari termékek

Leírás:

A Filtrox AF 50 szűrőlapcsomag remek választás, ha tükrös szűrésre van szükség. Az 20x20 cm méretű szűrőlapokból összesen 25 darabot talál a csomagban. Az AF 50 sorozat különlegessége a 6.0-3.0 közötti szűrési tartomány, amelynek köszönhetően ideális választás lehet tükrös szűrésre.

Szűrőlapjaink különböző porozitással készülnek, ezáltal széles körben használhatók. A porozitásuk durva szűréstől a finom szűrésig terjed, melyek képesek a baktériumok csökkentésére, sőt, akár eltávolítására is, ha sterilszűrésre van szükség.

A Filtrox szűrőlapjai rendkívül sokoldalúak, hiszen számtalan iparágban alkalmazhatók. Legyen szó biotechnológiáról, enzimek előállításáról, vagy akár italok - mint sör, bor, égetett szeszek és gyümölcslevek - szűréséről, ezek a szűrőlapok mindig a segítségére lesznek. Kozmetikai termékek, gyógynövénykivonatok tisztításához is kiválóan alkalmazhatók, de oldószerek, tinták, festékek és ragasztók szűrésénél is megbízhatóan teljesítenek. Vegyszerek és gyógyszeripari termékek esetében pedig elengedhetetlenek, hiszen hozzájárulnak a termékek tisztaságának és minőségének biztosításához.

Adatok
Mennyiségi egység:
Csomag
Cikkszám:
AF_50_20x20
Tömeg:
2 kg/db