Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Illóolaj lepárló, DES 10l
Illóolaj lepárló, DES 10l
238 202 Ft

Illóolaj lepárló, DES 10l

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Űrtartalom
10 liter
Súly
8 kg
Gyártó
DES
Szállítási költség
1 900 Ft
238 202 Ft
Részletek

Illóolaj lepárló, DES 10l

Űrtartalom (l): 10

Súly (kg): 8

Alkatrészek:

Alsó: 1 mm vastag elektrolit réz 

Fal: 1 mm vastag elektrolit réz 

Felső rész: 1,5 mm vastag elektrolit réz 

Átfolyós hűtő: 1 mm vastag elektrolit réz 

Kosár illóolajhoz: 1 mm vastag rozsdamentes acél (430)

Kemence: 1,5 mm vastag hidegen hengerelt acél

2 kW-os fűtéssel

Leírás:

A DES 10 literes illóolaj lepárló egy többfunkciós berendezés, mely kiválóan alkalmas párlatok és illóolajok előállítására. A 8 kg-os berendezés erős és strapabíró, köszönhetően a 1 mm vastag elektrolit rézből készült alsó résznek, falnak és átfolyós hűtőnek, a 1,5 mm vastag elektrolit rézből készült felső résznek és kemencének, valamint a 1 mm vastag rozsdamentes acélból készült illóolaj kosárnak.

Ez a lepárló 2 kW-os fűtéssel van ellátva, amely gyors és hatékony lepárlást tesz lehetővé. A rozsdamentes acél kosár lehetővé teszi aromás növények, illóolajok lepárlását, gin típusú alkoholos italok készítését, vagy extra ízesítés hozzáadását egy gyümölcspárlathoz.

A termék folyamatos fejlesztése miatt a valóságban a termék kismértékben eltérhet a termékfotótól. Ez a lepárló kiváló választás bárki számára, aki otthon szeretne illóolajokat és különféle párlatokat készíteni.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16268
Tömeg:
8 kg/db