Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Szőlő zúzó-bogyózó, DMC

A Grifo DMC szőlő zúzó-bogyózó elektromos hajtású, festett fém szerkezetű gép, mely hatékonyan dolgozik a szőlőfeldolgozásban. Leszerelhető garattal és rozsdamentes szőlőszemező rostával rendelkezik. A hajtótengely és a darálóhenger összehangolt működése eltávolítja a szemeket a szőlőfürtről. A megdarált szőlőszem a rostán keresztül, a csuma a gép végéből távozik. Nagyobb hatékonyság érdekében ajánlott szüretelőkádra felhelyezni a gépet, melynek csigabehúzós garatja nagyobb mennyiségű szőlő befogadását is lehetővé teszi.

Teljesítmény
0,75 kW
Kivitel
Festett
Súly
54 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
36 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szőlő zúzó-bogyózó, DMC

Műszaki adatok:

  • Garat: 900 X 500 mm
  • Hajtás: Elektromos 0,75 kw 
  • Feldolgozható gyümölcs: szőlő
  • Anyag: Festett/fém
  • Szőlőrosta anyag: Rozsdamentes
  • Gyártó: Olasz - Grifo
  • Súly: 54 kg

Rendelhető hozzá tartalékba szőlő szemező rostély!

Leírás:

A Grifo által gyártott DMC Szőlő zúzó-bogyózó minden szőlőtermesztő számára kiemelkedően hasznos eszköz, ami hozzájárul a szőlőfeldolgozás hatékonyságának növeléséhez. A gép elektromos hajtással, 0,75 kW teljesítménnyel működik, amely megbízható és gyors munkavégzést biztosít. A festett fém szerkezet és a rozsdamentes szőlőszemező rosta tartósságot és hosszú élettartamot garantál, míg a gép súlya 54 kg.

A 900 x 500 mm-es garat elegendő helyet biztosít a szőlő befogadásához, és könnyen leszerelhető, ami megkönnyíti a tisztítási folyamatot. A működés során a hajtótengely és a darálóhenger összehangoltan dolgozik annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a szemeket a szőlőfürt csumájáról. A megdarált szőlőszem a rostán keresztül távozik, míg a csuma a gép végéből kerül ki.

Az elektromos hajtású DMC szőlő zúzó-bogyózó használatát szüretelőkádra történő felhelyezéssel tovább lehet egyszerűsíteni, így növelve a szőlőfeldolgozás hatékonyságát. A géphez tartalék szőlő szemező rostély is rendelhető, ami tovább növeli a felhasználási értékét.

Az egyszerű használat, a gyors működés és a kiváló eredmények kombinációjával a DMC Szőlő zúzó-bogyózó ideális választás minden szőlőtermelő számára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
DMC
Tömeg:
54 kg/db