Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszivattyú, kapcsoló és kocsi nélkül (2520 l/h, 1) ENOS 25

Az Enos járókerekes borszivattyú egy specifikus típusú borszivattyú, amelyet a borászati folyamatok során alkalmaznak.

Teljesítmény
2 520 l/h
Súly
7 kg
Gyártó
Enoitalia
Márka
ENOS
Szállítási költség
2 300 Ft
Részletek

Borszivattyú, kapcsoló és kocsi nélkül (2520 l/h, 1) ENOS 25

Alapfelszereltség:

 • Elektromos irányváltó rendszer
 • Grafit/NBR tömítés
 • Rozsdamentes tengely INOX AISI 304
 • Hordkar
 • Gumilapát és rozsdamentes AISI 304
 • N°2 csatlakozás rozsdamentes csővel és tömítéssel
 • Alkalmas forró folyadék töltésére, maximum 90 fokig
 • Hitelesített élelmiszeripari felhasználásra

Forró folyadékhoz is használható 5-85 C°-ig.

Opció:

 • Mechanikus tömítés
 • Gumi tömítő lemez
 • Fogó

Műszaki adatok:

Cikkszám: 9205

Típus: Enos 20

Csatlakozó átmérő: 1"

Fázis 1

Motor: 0,35 kw

Sebesség: 1

Rpm: 1400

Kapacitás (l/h): 2520

Méret (mm): 320x240x170

Súly (kg): 7

Leírás:

Az Enos 20 típusú borszivattyú kompakt, hatékony eszköz a borkészítéshez. A szivattyú egyszerű kialakítása és kis mérete (320x240x170 mm) teszi ideális választássá olyan helyzetekben, ahol a hely vagy a mobilitás korlátozott.

Az Enos 20 szivattyúval óránként akár 2520 liter bort is átszivattyúzhat 1400 fordulat/perc sebességgel. A 0,35 kW-os egyfázisú motor biztosítja a szükséges energiát a munkához.

Az alapfelszereltség tartalmazza a Grafit/NBR tömítést, egy rozsdamentes acél AISI 304 tengelyt és egy hordkart. A szivattyú gumilapátjai szintén rozsdamentes acélból készültek (AISI 304), és két rozsdamentes acél csatlakozóval vannak ellátva tömítéssel. A szivattyú alkalmas forró folyadék szivattyúzására is, maximum 90°C-ig, valamint hitelesítve van élelmiszeripari felhasználásra.

További rendelhető opciók közé tartozik a mechanikus tömítés, a gumi tömítőlemez és a fogó. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szivattyú nem rendelkezik kapcsolóval és kocsival, ezért statikus telepítésre lehet a legalkalmasabb.

Miért az Enos borszivattyút válasszam?

Az Enoitalia Enos borszivattyúk számos előnyt kínálnak, ami miatt érdemes őket választani. Először is, kiváló minőségük és hosszú élettartamuk miatt biztosítanak hosszú távú megbízhatóságot. Nagy teljesítményükkel hatékonyan tudják ellátni a feladatukat. Könnyű használatuk révén még a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén kezelhetik őket. Az alacsony zajszint, amellyel működnek, jelentősen csökkenti a munkahelyi zajterhelést, különösen a borászatokban. Higiénikus kialakításuk és könnyű tisztíthatóságuk révén megfelelnek a borászati higiéniai előírásoknak. Karbantartásuk egyszerű és nem igényel különösebb szakértelmet, így hosszú távon is tartósak és megbízhatóak maradnak. Könnyű súlyuk és kompakt méretük lehetővé teszi, hogy könnyen szállíthatóak legyenek. Az Enos borszivattyúk széles körben alkalmazhatóak, nem csak a borászatokban, de számos ipari területen is. Ár-érték arányuk kedvező, tehát költséghatékony megoldást jelentenek. Ráadásul számos kiegészítő érhető el hozzájuk, így minden borász a saját igényeihez mérten választhatja ki a legmegfelelőbbeket.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
9204
Tömeg:
7 kg/db