Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Bortartály, pumpás, Ezioinox (400l 1 csapos)

A Ezioinox pumpás bortartályok kiválóak a bor erjesztéséhez és tárolásához, míg az erjesztő tartályok és rozsdamentes bortartályok biztosítják a megfelelő környezetet a bor érleléséhez és tárolásához. Az pumpás tartályok könnyű kezelhetőséget biztosítanak a borászok számára, mivel a fedelet könnyedén fel- és leemelhetik a tartály tetejére.

Kivitel
Rozsdamentes
Űrtartalom
400 liter
Csapok száma
1 csapos
Súly
25 kg
Gyártó
Ezioinox
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Bortartály, pumpás, Ezioinox (400l 1 csapos)

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 640 mm

Palást magassága lábbal: 1550 mm

Fal vastagság: 0,6 mm

Névleges űrtartalom: 400 liter

Súly: 29 kg

Gyártó: EzioInox - Made in Italy

Inox bortartály élelmiszeripari termék

Anyag: 30418/10 rozsdamentes

Tartozékok:

Tartálypalást

1 db Porfogó fedél

1 db Úszófedél

Láb (Fixre hegesztett a palásthoz)

1 db csap 3/4" (col) rozsdamentes

1 db pumpás fedél szett (fedél, szilikon tömlő, pumpa, összekötő)

Kiegészítők:

Saválló mustszűrő

Leírás:

Az EzioInox bortartály egy magas minőségű és tartós eszköz a bor tárolására, amelyet kifejezetten az élelmiszeripar számára terveztek. Az 400 literes névleges űrtartalmú tartály kiemelkedő műszaki adatokkal rendelkezik. A belső átmérője 640 mm, míg a palást magassága a lábbal együtt 1550 mm. A fal vastagsága 0,6 mm, ami optimális stabilitást és tartósságot biztosít a tartálynak. Az egész tartály súlya mindössze 29 kg, így könnyedén mozgatható és telepíthető.

Az EzioInox, egy ismert olasz gyártó, a tartályokat 30418/10 rozsdamentes acélból készíti, amely garantálja a termék hosszú élettartamát és az élelmiszerbiztonságot. Az inox (rozsdamentes acél) anyaghasználatnak köszönhetően a tartály 100%-ban rozsdamentes, így a bor tárolása során nem kell aggódnunk az anyag korróziója miatt, és a bor íze sem változik meg.

A tartály komplex rendszert képez, amely tartalmazza a tartálypalástot, egy porfogó fedőt, egy úszófedőt, pumpás szettet, valamint a tartályhoz fixen hegesztett lábakat. Ezek a lábak biztosítják a tartály stabil elhelyezkedését és egyszerűbbé teszik a kezelését. Az 1 csapos változatban egy 3/4 col méretű, rozsdamentes csap is helyet kap, amely lehetővé teszi a bor egyszerű és tiszta kiszerelését a tartályból.

Az EzioInox bortartály egy professzionális és megbízható eszköz, amely ideális választás minden olyan borász és gyártó számára, aki a legjobb körülmények között szeretné tárolni termékét. Az "EzioInox - Made in Italy" megjelölés pedig garancia a kiváló minőségre és az autentikus olasz mesteri munkára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
INOX-400pumpas
Tömeg:
25 kg/db
Hasonló termékek