Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pumpás bortartály, Panka

Termékismertető

A Panka pumpás bortartály egy speciálisan tervezett tárolóeszköz, amely kifejezetten bor és más élelmiszeripari termékek tárolására szolgál. A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy a bor légmentesen, így az oxidáció lehetőségét minimalizálva tárolható. Az pumpás szett és a porfogó fedél együttesen szolgálnak a bor minőségének megőrzésére. Az pumpás szett, azért felel, hogy a tartályban lévő folyadék felszínét a levegőtől elválassza, míg a porfogó fedél megakadályozza a külső szennyeződések bejutását. A tartály rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot és egyszerű tisztíthatóságot garantál. A tartály lábai stabilan rögzítve vannak, így biztonságosan helyezhető el. Az egész rendszer kiválóan alkalmas borok hosszú távú tárolására és érlelésére.


10termék 110

Leírás:

Az Panka márka által gyártott pumpás bortartály nem csak egyszerű tárolóegység, hanem egy komplex, magas színvonalú termék, amely a borászatban fontos szerepet tölt be. A pumpás szett innovatív kialakításának köszönhetően a bor és a levegő közötti érintkezés minimálisra csökken, megőrizve ezzel a bor eredeti ízét és aromáját. Az élelmiszeripari minőségű, rozsdamentes acélból készült tartály kiváló tartósságot és higiénikus körülményeket biztosít, így hosszú távon is megtartja a benne tárolt bor minőségét. A tartály nem csak a bort védi, de egyben könnyű tisztíthatóságot és karbantarthatóságot is biztosít, amelyek elengedhetetlenek egy ilyen magas színvonalú terméknél. A tartály palástja, a pumpás és a rozsdamentes acél csap mind a kiváló minőségű anyaghasználatnak és a precíz gyártási technológiának köszönhetően jönnek létre, garantálva a termék hosszú élettartamát. Ez a bortartály tökéletes eszköze lehet mind a hobbiborászoknak, mind a profi borászatoknak.

Tisztítási útmutató:

Mielőtt először használná a tartályt, fontos lépésekben győződjön meg annak megfelelő állapotáról és tisztaságáról. Első lépésként töltse fel teljesen vízzel a tartályt, majd figyelmesen ellenőrizze az egész felületet arra vonatkozóan, hogy sehol ne szivárog-e a víz. Kiemelten fontos a csatlakozásoknál és a tömítéseknél való ellenőrzés, hiszen ezek lehetnek a leggyakoribb szivárgási pontok. Miután meggyőződött róla, hogy a tartály tökéletesen zár, ürítse ki belőle a vizet.

A tartály, mely saválló anyagból készült, ideális a bor tárolására. Miután elvégezte a kezdeti tisztítást, gond nélkül felöntjük a tárolni kívánt borral. A rendszeres használat során kialakuló szennyeződéseket, úgy mint a borkövet, egyszerűen és hatékonyan távolíthatja el. Tisztításhoz használjon meleg vizet és karcmentes mosogatószerrel dolgozzon, így megelőzve a tartály felületének sérülését. Az esetleges borkövet a forró víz hatására azonnal feloldódik, így a tartályt könnyedén visszahozhatja eredeti állapotába.