Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Bortartály 1 hűtőpalásttal

9termék 19

Mi a hűtőpalást?

A hűtőpalástos bortartályok olyan tartályok, amelyekre kívülről hűtőköppenyt helyeznek, ami így lehetővé teszi a bor hőmérsékletének pontos szabályozását. Ezek a tartályok általában rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, és a hűtéshez általában glikol vagy víz használatával működnek.

Kik használják a hűtőpalástos tartályt?

A hűtőpalástos bortartályokat általában azok a borászatok használják, akik szeretnék biztosítani a bor optimális hőmérsékletét a tárolás, érlelés vagy erjedés során. A hőmérséklet fontos tényező a bor minőségének megőrzése szempontjából, mivel a túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet káros hatással lehet a borra. A hűtőpalástos tartályok lehetővé teszik a bor hőmérsékletének pontos szabályozását, így az optimális hőmérsékleten tartva a bort.

Mekkora hűtőpalásttal kapható egy tartály?

A hűtőpalástos bortartályok különböző méretben és formában érhetők el, és lehetővé teszik a bor optimális hőmérsékleten való tárolását és érlelését. A hűtőrendszert általában egy külső hűtőegységgel lehet vezérelni, amely lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását az adott igényeknek megfelelően. A tartályok kérhetők egy hűtőpalásttal, vagy kettő hűtőpalásttal igény szerint.