Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Zárt bortartály

13termék
 

Mi a zárt bortartály?

A zárt bortartályok olyan hermetikusan lezárt tartályok, amelyek nem engedik át a levegőt, és így megakadályozzák a bor oxidációját vagy bármilyen egyéb káros hatását. Ezek a tartályok általában rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, és lehetővé teszik a bor biztonságos és higiénikus tárolását.

Az ilyen típusú zárt bortartályok lehetővé teszik a bor hosszú távú tárolását, mivel minimalizálják a levegővel való érintkezést, ami segít megőrizni a bor ízét, aromáját és minőségét. Ezenkívül a zárt tartályok általában egyszerűen karbantarthatóak és tisztíthatóak, ami fontos a borászati folyamat biztonságos és hatékony fenntartásához.

A zárt bortartályok különféle méretben és formában érhetők el, és lehetővé teszik a borkészítmény tárolását és érlelését a borászati folyamat különböző szakaszaiban. Ezek a tartályok különösen hasznosak lehetnek azoknak a borászatoknak, amelyek kis mennyiségű bort készítenek, mivel lehetővé teszik a bor magas minőségű tárolását, miközben minimalizálják az oxidáció és a szennyeződés kockázatát.