Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszivattyú, Grifo

Termékismertető

A Grifo, olasz gyártmányú elektromos bor- és folyadékszivattyú a borászati és folyadékszállítási igények kielégítésére lett kifejlesztve. Egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely alkalmas minden típusú folyadék szivattyúzására, megkönnyítve ezzel a munkát számos iparágban. Az elektromos szivattyú, a hozzá tartozó motor segítségével, képes mozgatni a folyadéktömeget két irányban is, amely jelentős rugalmasságot biztosít a különböző munkafolyamatokban. Az egyszerűen kezelhető kapcsolóval könnyedén válthatunk a folyadékáramlás oda- és visszairányú mozgatása között, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. A szivattyú tengelye 100%-ban rozsdamentes acélból (INOX) készült, amely nem csupán tartósságot és hosszú élettartamot garantál, de ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kemény munkakörülményeknek is. A Grifo elektromos bor- és folyadékszivattyú minőségi olasz termék, mely megbízható társ lehet minden folyadékszállítási feladat során.Általános ismertető

Grifo cég bemutatkozás

Szenvedély, kitartás, munka és erőfeszítés jellemzi azokat, akik évről évre gondoskodnak szőlőikről, féltőn őrizve a múlt hagyományait és a házi készítésű termékeket kísérő autentikus ízeket. Ez az a jellegzetes ízvilág, amelyet családi vacsorákon vagy nagyobb rendezvényeken élvezhetünk, ami kellemes emlékeket idéz fel mindannyiunkban.

A Grifo Marchetti vállalat 1967 óta elkötelezett abban, hogy támogassa a termelőket munkájukban, hiszen célja, hogy a minőség valódi élelmiszertermékként jelenjen meg az asztalokon. Az áldozatokat és a kemény munkát követően az igazi megelégedettséget az jelenti, amikor a természetes, szeretettel és odaadással készült termékeket látjuk az asztalunkon. A Grifo Marchetti gépei nem helyettesítik a legtapasztaltabb mesterek kezeit, hanem segítenek megőrizni a természet valódi ízeit, miközben "gépesítik" az átalakítási folyamatokat.

A cég az évek során, köszönhetően a vevői elégedettségnek, kibővítette termékkínálatát, ötvözve a bor és az olaj feldolgozását a gyümölcsök és a sörök feldolgozásával. A roncsolóktól a hidroprésekig, a húsdarálóktól a sapkákig, a Grifo Marchetti termékei mindig frissítve vannak a legújabb piaci hírekkel, hogy a legmodernebb technológiákat használhassák.

Minden Grifo Marchetti gépet gondosan és részletesen terveznek, köszönhetően a legjobb szakembereknek, akik kellő odaadással végzik munkájukat. Ez a minőség, mely a vállalat minden termékében megjelenik, garantálja a felhasználók maximális elégedettségét.

A Grifo cég küldetése

Küldetésünk, hogy konkrét és szakszerű segítséget nyújtsunk azoknak a gazdaságoknak, kis pincészeteknek és magánszemélyeknek, akik saját boruk előállításában szeretnének részt venni, és újra szeretnék felfedezni a szőlő- és általában a gyümölcsfeldolgozás ősi művészetét. Az olasz hagyományok tiszteletben tartásával, a Grifo Marchetti gépeink lehetővé teszik, hogy újra felfedezze a konyhát, mint olyan helyet, ahol önmagát is megtalálhatja, és szeretettel főzhet. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy az ételeken keresztül energiát, érzelmeket és táplálékot közvetíthetünk mind a testnek, mind a léleknek. A Grifo Marchetti célja, hogy segítsen megteremteni ezt az értékes kapcsolatot az ember és az étel között, miközben hű marad az olasz hagyományokhoz.

Grifo szivattyúk

A Grifo olasz gyártmányú elektromos bor- és folyadékszivattyú a borászati és folyadékszállítási igények széles körét szolgálja ki. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz képes minden típusú folyadék szivattyúzására, ezzel megkönnyítve a munkát számos iparágban. Az elektromos szivattyúhoz tartozó motor képes a folyadéktömeg mozgatására mindkét irányban, ami jelentős rugalmasságot biztosít a különböző munkafolyamatokhoz. Az egyszerűen kezelhető kapcsolóval könnyedén válthatunk az oda- és visszaáramlás között, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. A szivattyú tengelye 100%-ban rozsdamentes acélból, azaz INOX-ból készült, garantálva ezzel a tartósságot, a hosszú élettartamot, valamint az időjárás viszontagságai és a kemény munkakörülmények közötti ellenálló képességet. A Grifo elektromos bor- és folyadékszivattyú, mint minőségi olasz termék, megbízható társ lehet minden folyadékszállítási feladatban.