Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Borszivattyú, Grifo

Termékismertető

A Grifo, olasz gyártmányú elektromos bor- és folyadékszivattyú a borászati és folyadékszállítási igények kielégítésére lett kifejlesztve. Egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely alkalmas minden típusú folyadék szivattyúzására, megkönnyítve ezzel a munkát számos iparágban. Az elektromos szivattyú, a hozzá tartozó motor segítségével, képes mozgatni a folyadéktömeget két irányban is, amely jelentős rugalmasságot biztosít a különböző munkafolyamatokban. Az egyszerűen kezelhető kapcsolóval könnyedén válthatunk a folyadékáramlás oda- és visszairányú mozgatása között, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. A szivattyú tengelye 100%-ban rozsdamentes acélból (INOX) készült, amely nem csupán tartósságot és hosszú élettartamot garantál, de ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kemény munkakörülményeknek is. A Grifo elektromos bor- és folyadékszivattyú minőségi olasz termék, mely megbízható társ lehet minden folyadékszállítási feladat során.


4termék 14

Általános ismertető

Grifo cég bemutatkozás

Szenvedély, kitartás, munka és erőfeszítés jellemzi azokat, akik évről évre gondoskodnak szőlőikről, féltőn őrizve a múlt hagyományait és a házi készítésű termékeket kísérő autentikus ízeket. Ez az a jellegzetes ízvilág, amelyet családi vacsorákon vagy nagyobb rendezvényeken élvezhetünk, ami kellemes emlékeket idéz fel mindannyiunkban.

A Grifo Marchetti vállalat 1967 óta elkötelezett abban, hogy támogassa a termelőket munkájukban, hiszen célja, hogy a minőség valódi élelmiszertermékként jelenjen meg az asztalokon. Az áldozatokat és a kemény munkát követően az igazi megelégedettséget az jelenti, amikor a természetes, szeretettel és odaadással készült termékeket látjuk az asztalunkon. A Grifo Marchetti gépei nem helyettesítik a legtapasztaltabb mesterek kezeit, hanem segítenek megőrizni a természet valódi ízeit, miközben "gépesítik" az átalakítási folyamatokat.

A cég az évek során, köszönhetően a vevői elégedettségnek, kibővítette termékkínálatát, ötvözve a bor és az olaj feldolgozását a gyümölcsök és a sörök feldolgozásával. A roncsolóktól a hidroprésekig, a húsdarálóktól a sapkákig, a Grifo Marchetti termékei mindig frissítve vannak a legújabb piaci hírekkel, hogy a legmodernebb technológiákat használhassák.

Minden Grifo Marchetti gépet gondosan és részletesen terveznek, köszönhetően a legjobb szakembereknek, akik kellő odaadással végzik munkájukat. Ez a minőség, mely a vállalat minden termékében megjelenik, garantálja a felhasználók maximális elégedettségét.

A Grifo cég küldetése

Küldetésünk, hogy konkrét és szakszerű segítséget nyújtsunk azoknak a gazdaságoknak, kis pincészeteknek és magánszemélyeknek, akik saját boruk előállításában szeretnének részt venni, és újra szeretnék felfedezni a szőlő- és általában a gyümölcsfeldolgozás ősi művészetét. Az olasz hagyományok tiszteletben tartásával, a Grifo Marchetti gépeink lehetővé teszik, hogy újra felfedezze a konyhát, mint olyan helyet, ahol önmagát is megtalálhatja, és szeretettel főzhet. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy az ételeken keresztül energiát, érzelmeket és táplálékot közvetíthetünk mind a testnek, mind a léleknek. A Grifo Marchetti célja, hogy segítsen megteremteni ezt az értékes kapcsolatot az ember és az étel között, miközben hű marad az olasz hagyományokhoz.

Grifo szivattyúk

A Grifo olasz gyártmányú elektromos bor- és folyadékszivattyú a borászati és folyadékszállítási igények széles körét szolgálja ki. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz képes minden típusú folyadék szivattyúzására, ezzel megkönnyítve a munkát számos iparágban. Az elektromos szivattyúhoz tartozó motor képes a folyadéktömeg mozgatására mindkét irányban, ami jelentős rugalmasságot biztosít a különböző munkafolyamatokhoz. Az egyszerűen kezelhető kapcsolóval könnyedén válthatunk az oda- és visszaáramlás között, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. A szivattyú tengelye 100%-ban rozsdamentes acélból, azaz INOX-ból készült, garantálva ezzel a tartósságot, a hosszú élettartamot, valamint az időjárás viszontagságai és a kemény munkakörülmények közötti ellenálló képességet. A Grifo elektromos bor- és folyadékszivattyú, mint minőségi olasz termék, megbízható társ lehet minden folyadékszállítási feladatban.