Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Bortartály, pumpás, Panka (400l 1 csapos)

A Panka pumpás bortartályok kiválóak a bor erjesztéséhez és tárolásához, míg az erjesztő tartályok és rozsdamentes bortartályok biztosítják a megfelelő környezetet a bor érleléséhez és tárolásához. Az pumpás tartályok könnyű kezelhetőséget biztosítanak a borászok számára, mivel a fedelet könnyedén fel- és leemelhetik a tartály tetejére.

Kivitel
Rozsdamentes
Űrtartalom
400 liter
Csapok száma
1 csapos
Súly
25 kg
Gyártó
Panka
Szállítási költség
2 300 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Bortartály, pumpás, Panka (400l 1 csapos)

Műszaki adatok:

Belső átmérő: 640 mm

Palást magassága lábbal: 1550 mm

Fal vastagság: 0,6 mm

Névleges űrtartalom: 400 liter

Tolerancia: +/- 2%

Súly: 29 kg

Inox bortartály élelmiszeripari termék

Anyag: 30418/10 rozsdamentes

Készlet tartalma:

Tartálypalást

1 db Porfogó fedél

1 db Úszófedél

Láb (Fixre hegesztett a palásthoz)

1 db Csap 3/4" (col) rozsdamentes

1 db pumpás fedél szett (fedél, szilikon tömlő, pumpa, összekötő)

Kiegészítők:

Saválló mustszűrő

Leírás:

A Panka pumpás bortartály egy rendkívül megbízható és magas minőségű termék, amelyet kifejezetten a borászat és a élelmiszeripar számára terveztek. A tartály névleges űrtartalma 400 liter, ami ideális választás lehet nagyobb mennyiségű bor tárolásához. A tartály műszaki adatai között megtaláljuk a belső átmérőt, amely 640 mm, valamint a palást magasságát, amely a lábbal együtt 1550 mm. Az acélfal vastagsága 0,6 mm, ami megfelelő szilárdságot és tartósságot biztosít a tartálynak. Az egész tartály súlya csupán 29 kg, így könnyedén mozgatható és elhelyezhető.

Az inox bortartály élelmiszeripari termékként kerül forgalomba, aminek köszönhetően biztosítja a bor tiszta és biztonságos tárolását. A tartály anyaga 30418/10 rozsdamentes acél, ami 100%-ban rozsdamentes és nem reagál a tárolt borral, így hosszú távon is megőrzi annak eredeti ízét és minőségét. A tartály űrtartalmának toleranciája +/- 2%, így a borászok precízen kalkulálhatnak a tárolás során.

A Panka bortartály készlet tartalma egy sor hasznos és praktikus tartozékot is magába foglal. A tartálypaláston kívül a csomagban található egy porfogó fedél, egy úszófedél, a tartályhoz fixre hegesztett láb, valamint egy 3/4 col méretű, rozsdamentes csap, amely lehetővé teszi a bor egyszerű és tiszta kiszerelését a tartályból.

Az úszófedél kialakítása lehetővé teszi, hogy a bor tetején maradjon, minimálisra csökkentve ezzel a bor és a levegő közötti érintkezési felületet, és ezzel egyidejűleg megakadályozza az oxidáció kialakulását. A fixre hegesztett lábak stabilitást és egyszerű kezelhetőséget biztosítanak a tartálynak.

A Panka pumpás bortartály egy kiváló minőségű, tartós és megbízható eszköz, amely minden borász számára ideális választás lehet, legyen szó akár kisüzemi, akár nagyüzemi borászatról. Az inox acélból készült tartály hosszú távon is képes megtartani szépségét és funkcionalitását, miközben maximális védelmet nyújt a benne tárolt bornak.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
15740pumpas
Tömeg:
25 kg/db