Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Szivattyú, perisztaltikus, beöntőgarat nélkül (120 hl/h)
Szivattyú, perisztaltikus, beöntőgarat nélkül (120 hl/h)
bruttó: 5 638 800 Ft /db

Szivattyú, perisztaltikus, beöntőgarat nélkül (120 hl/h)

Gyártó
Enoitalia
bruttó: 5 638 800 Ft /db
Részletek

Perisztaltikus szivattyú beöntőgarat nélkül (120 hl/h)

Alapfelszereltség:

 • Rozsdamentes felépítés és EPDM cső
 • Elektromos sebességszabályzó
 • CE vezérlőegység
 • N°2 kompresszorház DIN csatlakozóval
 • Automata nyomáskapcsoló töltéshez

Műszaki adatok:

Cikkszám: 6307

Típus: PP703

Motor (kw):4

Kapacitás (hl/h): 120

Tengely sebesség (rpm): 10-75

Nyomas (bar): 3

Méret (mm): 1165x550x1185

Csatlakozó illeszkedés: DIN50

Súly (kg): 20

Miért a perisztaltikus szivattyú a jó választás?

 1. Kíméletes szivattyúzás: A perisztaltikus szivattyúk kíméletesen szivattyúznak, mivel az anyagot egy flexibilis csőn keresztül továbbítják, amely kíméli a folyadékokat és az érzékeny anyagokat.

 2. Nagy pontosság: A perisztaltikus szivattyúk nagy pontossággal dolgoznak, és képesek szabályozni a szivattyúzott anyag mennyiségét, ami fontos a pontos adagolás és az egyenletes minőség elérése szempontjából.

 3. Könnyen karbantartható: A perisztaltikus szivattyúk egyszerűek és könnyen karbantarthatók, mivel csak a csőt kell cserélni, amely a szivattyúzáshoz szükséges.

 4. Könnyű szabályozhatóság: A perisztaltikus szivattyúk könnyen szabályozhatók, és nagyon rugalmasak, így különböző folyadékokhoz és mennyiségekhez lehet igazítani a szivattyúzást.

 5. Higiénikus szivattyúzás: A perisztaltikus szivattyúk higiénikus szivattyúzást tesznek lehetővé, mivel a szivattyúzott anyag nem érintkezik semmilyen más alkatrésszel, csak a flexibilis csővel.

 6. Alacsony karbantartási költségek: A perisztaltikus szivattyúk karbantartási költségei általában alacsonyabbak, mint más szivattyúk esetében, mivel a cső a szivattyúzás során viselődik, és nem a szivattyúzó egység.

 7. Könnyen alkalmazhatók: A perisztaltikus szivattyúk széles körben alkalmazhatók, és számos területen használják őket a borászatoktól az ipari alkalmazásokig.

 8. Alacsony energiafogyasztás: A perisztaltikus szivattyúk általában alacsony energiafogyasztással működnek, ami a hatékonyság és a gazdaságosság szempontjából előnyös lehet.

 9. Környezetbarát: A perisztaltikus szivattyúk környezetbarátak, mivel nem szennyezik a környezetet, és nem tartalmaznak káros anyagokat.

 10. Könnyű szállítás: A perisztaltikus szivattyúk könnyűek és kompakt méretűek, így könnyen szállíthatók és tárolhatók.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Szállítási költség:
Ingyenes kiszállítás
Cikkszám:
6307
Tömeg:
220 kg/db