Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Borszivattyú, perisztaltikus, beöntőgarattal (120 hl/h)
Borszivattyú, perisztaltikus, beöntőgarattal (120 hl/h)
8 321 040 Ft

Borszivattyú, perisztaltikus, beöntőgarattal (120 hl/h)

A perisztaltikus szivattyúk jellemzően nagy pontossággal és szabályozhatósággal rendelkeznek, és kíméletes módon kezelik a szállított anyagot.

Teljesítmény
120 hl/h
Súly
240 kg
Gyártó
Enoitalia
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
8 321 040 Ft
Részletek

Borszivattyú, perisztaltikus, beöntőgarattal (120 hl/h)

Alapfelszereltség:

  • Töltőgarat 0,55 kw-os motorral
  • Rozsdamentes felépítés és EPDM cső
  • Elektromos sebességszabályzó
  • CE vezérlőegység
  • Automata nyomáskapcsoló töltéshez

Műszaki adatok:

Cikkszám: 6301

Típus: PP713

Motor (kw): 3+0,55

Kapacitás (hl/h): 120

Tengely sebesség (rpm): 10-75

Nyomas (bar): 3

Méret (mm): 2100x750x1186

Csatlakozó illeszkedés: DIN50

Súly (kg): 240

Leírás:

A PP713 típusú perisztaltikus borszivattyú ideális megoldás a borkészítésben. Ez a modell különösen alkalmas a gyengéd és precíz szivattyúzási feladatokra, melyeknél a folyadék nem érintkezik a szivattyú mozgó alkatrészeivel, csak az EPDM csővel, ezáltal megóvva a bort a szennyeződésektől és az oxidációtól.

A szivattyú 3+0,55 kW-os motorral rendelkezik, amely óránként akár 120 hektoliter bor átszivattyúzását is lehetővé teszi. A tengely sebessége 10-75 fordulat/perc között szabályozható. A szivattyú képes 3 bar nyomás elérésére, ami elegendő a legtöbb borszivattyúzási feladat elvégzéséhez.

A rozsdamentes acélból készült szivattyú méretei 2100x750x1186 mm, és súlya 240 kg. A csatlakozók DIN50 méretűek, ami széleskörű kompatibilitást biztosít a legtöbb szőlészeti berendezéssel.

Az alapfelszereltség tartalmazza a CE vezérlőegységet és az elektromos sebességszabályzót, amely lehetővé teszi a szivattyú teljesítményének finomhangolását a kívánt feladatokhoz. Emellett a szivattyúhoz tartozik két kompresszorház DIN csatlakozóval és egy automatikus nyomáskapcsoló a töltéshez.

Miért a perisztaltikus szivattyú a jó választás?

A perisztaltikus szivattyúk számos előnyt kínálnak, ami miatt jó választás lehetnek. Egyik legnagyobb előnyük, hogy kíméletesen szivattyúznak, hiszen a folyadékot egy flexibilis csövön keresztül továbbítják, ami óvja a folyadékokat és érzékeny anyagokat. Ezenfelül, nagy pontosságuk révén képesek precízen szabályozni a szivattyúzott anyag mennyiségét, ezáltal garantálják a pontos adagolást és egyenletes minőséget.

A perisztaltikus szivattyúk egyszerű karbantartása szintén fontos előny. Csak a csövet kell cserélni, amely a szivattyúzáshoz szükséges, tehát nincs szükség bonyolult és időigényes karbantartási munkálatokra. Ráadásul, könnyű szabályozhatóságuk révén rugalmasan igazíthatók különböző folyadékokhoz és mennyiségekhez.

A higiénikus szivattyúzás egy másik előny, mivel a szivattyúzott anyag csak a flexibilis csővel érintkezik, így nincs esély a szennyeződésekre. A karbantartási költségek is alacsonyabbak, mint más szivattyúk esetében, hiszen csupán a csövet kell cserélni.

A perisztaltikus szivattyúk széles körben alkalmazhatóak, borászatoktól kezdve számos ipari alkalmazásig. Alacsony energiafogyasztásuk miatt gazdaságosak, és környezetbarátok, hiszen nem szennyezik a környezetet és nem tartalmaznak káros anyagokat. Könnyű súlyuk és kompakt méretük révén könnyen szállíthatók és tárolhatók.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
6301
Tömeg:
240 kg/db