Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gyümölcsdaráló, PIG
Gyümölcsdaráló, PIG
157 500 Ft

Gyümölcsdaráló, PIG

A GRIFO kézi hajtású darálógép egy rendkívül praktikus eszköz, amely a csonthéj nélküli gyümölcsök feldolgozásában nyújt nagy segítséget. Az INOX szerkezete biztosítja a gép tartósságát és könnyű tisztíthatóságát. A 7 késes rendszer lehetővé teszi a gyümölcsök hatékony és gyors darálását, így jelentősen megkönnyítve a feldolgozási folyamatot.

Kivitel
Rozsdamentes acél
Súly
26 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
4 700 Ft
157 500 Ft
Részletek

Gyümölcsdaráló, PIG

Műszaki adatok:

  • Garat: 950 X 600 mm
  • Hajtás: Mechanikus
  • Feldolgozható gyümölcs: alma, körte és egyéb csonthéjnélküli gyümölcs
  • Anyag: Rozsdamentes, INOX
  • Kés: 7 db
  • Garancia: 1 év
  • Gyártó: Olasz - Grifo ltd
  • Súlya: 26 kg

Leírás:

A Grifo Ltd által Olaszországban gyártott PIG Gyümölcsdaráló kitűnő választás mindenki számára, aki gyümölcsféléket szeretne hatékonyan feldolgozni. A mechanikus kézi hajtással működtetett daráló nem igényel elektromos energiát, így bármilyen környezetben könnyedén használható.

A PIG Gyümölcsdaráló szerkezete rozsdamentes acélból (INOX) készült, amely garantálja a gép hosszú élettartamát és ellenállóságát a külső környezeti tényezőkkel szemben. Az acél felület könnyen tisztítható, így a használat után gyorsan és egyszerűen visszaállítható a higiénikus állapot.

A daráló garatja, amely 950 x 600 mm méretű, csavarral rögzített, ami lehetővé teszi, hogy azt könnyen leszereljük, tisztítsuk vagy cseréljük. Ez a jellemző hosszú távon is biztosítja a hatékony működést és megkönnyíti a gyümölcsdaráló karbantartását.

A gép 7 darab késsel rendelkezik, amelyekkel könnyedén feldarabolható és ledarálható a csonthéj nélküli gyümölcs, mint például az alma, körte, szőlő és egyéb gyümölcsfélék. A darálás során ajánlott szüretelőkád használata, hogy a feldolgozott gyümölcs könnyen összegyűjthető és tovább feldolgozható legyen.

26 kg-os súlyával a PIG Gyümölcsdaráló stabil és megbízható, miközben 1 év garanciát biztosít a gyártó. Tartóssága, egyszerű használata és karbantartása miatt ideális választás minden otthoni gyümölcsfeldolgozó tevékenységhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PIG
Tömeg:
26 kg/db
Hasonló termékek