Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Gyümölcsdaráló, PIPMO
Gyümölcsdaráló, PIPMO
229 845 Ft

Gyümölcsdaráló, PIPMO

A GRIFO gépi hajtású darálógép egy rendkívül praktikus eszköz, amely a csonthéj nélküli gyümölcsök feldolgozásában nyújt nagy segítséget. Az INOX szerkezete biztosítja a gép tartósságát és könnyű tisztíthatóságát. A 24 késes rendszer lehetővé teszi a gyümölcsök hatékony és gyors darálását, így jelentősen megkönnyítve a feldolgozási folyamatot.

Teljesítmény
0,75 kW
Kivitel
Rozsdamentes acél
Súly
37 kg
Gyártó
Grifo Ltd
Szállítási költség
4 700 Ft
229 845 Ft
Részletek

Gyümölcsdaráló, PIPMO

Műszaki adatok:

  • Garat: 430 X 360 mm
  • Hajtás: Elektromos
  • Teljesítmény: 0,75 kW 
  • Feldolgozható gyümölcs: alma, körte és egyéb csonthéjnélküli gyümölcs
  • Anyag: Rozsdamentes, INOX
  • Daráló hengerbe épített kés: 24 db
  • Garancia: 1 év
  • Gyártó: Olasz - Grifo Ltd

Leírás:

A GRIFO Ltd által Olaszországban gyártott PIPMO Gyümölcsdaráló tökéletes eszköz mindazok számára, akik hatékony, ugyanakkor megbízható módon szeretnének gyümölcsöt darálni. Elektromos hajtású, 0,75 kW teljesítménnyel, így bármilyen környezetben könnyedén használható.

A gép garatja 430 x 360 mm méretű, melynek köszönhetően különféle gyümölcsök, mint például alma, körte és más csonthéj nélküli gyümölcsök is könnyedén feldolgozhatóak vele. A rozsdamentes acélból (INOX) készült szerkezet hosszú élettartamot biztosít a gyümölcsdarálónak, míg a felület könnyen tisztítható, így a használat után egyszerűen visszaállítható a higiénikus állapot.

A csavarral rögzített daráló garat könnyen leszerelhető, tisztítható és cserélhető, ami megkönnyíti a gép karbantartását és hosszú távon is biztosítja hatékony működését. A daráló hengerbe épített 24 kés segítségével a csonthéj nélküli gyümölcsök könnyedén feldarabolhatóak és ledarálhatóak.

Az eszköz használata során ajánlott szüretelőkád használatával a feldolgozott gyümölcs könnyen összegyűjthető és tovább feldolgozható. A PIPMO Gyümölcsdaráló 1 év garanciával érkezik, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy egy minőségi termékkel gazdagodnak. Összefoglalva, a PIPMO Gyümölcsdaráló hatékony, megbízható és egyszerű használatú eszköz minden otthoni gyümölcsfeldolgozó tevékenységhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
PIPMO
Tömeg:
37 kg/db
Hasonló termékek